Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

London Lodge Hotel - Oddih v Londonu, London, Velika Britanija - 339 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Zajtrk (kontinentalni)

London Lodge Hotel - Oddih v Londonu, London, Velika Britanija - 339 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Zajtrk (kontinentalni)

24%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Številni obiskovalci hotel London Lodge opisujejo kot "svoj londonski dom". Ne glede na to, ali ste v Londonu poslovno ali zaradi zabave, naj bo London Lodge tudi vaš dom. Nahaja se v Kensingtonu, le 15 minut hoje od Hyde Parka.

Lepo opremljen London Lodge Hotel je bil prvotno zgrajen leta 1880. Ta majhen hotel, ki se nahaja v mirnem in zgodovinskem predelu Kensington v Londonu, ima svoj slog in čar. London Lodge Hotel se ponaša s kakovostno in prilagojeno storitvijo.

Vse nastanitvene enote imajo lastno kopalnico in ponujajo najnovejše luksuzne pripomočke, vključno s klimatsko napravo, televizijo, telefonom, vtičnico za računalniški modem, pisalno mizo, sušilnikom za lase, mini barom in brezžičnim dostopom do interneta. Vse je skrbno načrtovano za vaše popolno udobje.

Do slavnih trgovin v Knightsbridgeu je 25 min hoje. Prirodoslovni muzej in Muzej kraljice Viktorije in princa Alberta sta oddaljena 15 min hoje. Holland Park je le 5 min hoje stran.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA