Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PiranArt Guesthouse - Oddih na Obali, Piran, Slovenija - 140 EUR - 2x nočitev v prenovljeni sončni sobi z baldahinom za 2 osebi, Polpenzion (butični zajtrk in večerja)

PiranArt Guesthouse - Oddih na Obali, Piran, Slovenija - 140 EUR - 2x nočitev v prenovljeni sončni sobi z baldahinom za 2 osebi, Polpenzion (butični zajtrk in večerja)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si oddih v obnovljeni družinski hiši na naši Obali. S pridihom kulture, kulinarike in umetnosti. Mesto Piran je eno najstarejših v Sloveniji. Ima posebno dušo. Očara vas s hišami, ki so se nagnetle pod mogočen hrib s cerkvijo. Le 2 minuti od piranske plaže na Punti se nahaja PiranArt Guesthouse, ki je odlična izbira za vaš naslednji oddih.

PiranArt Guesthouse je stara družinska hiša, ki je v celoti obnovljena. Stoji v starem mestnem jedru kulturnega spomenika, mesta Piran. Od obale na Punti je oddaljena 2 minuti hoje, do Tartinijeva trga je 5 minut. Hiša je po 2. svetovni vojni služila kot počitniška hiša in večinoma so jo uporabljali poleti. S prenovo je dobila nov namen. Pri prenovi so uporabljali naravne materiale, obnovili lesene strope, vgradili lesena okna in vrata, na strehi pa so tradicionalni korci, ki so na vseh strehah piranskih hiš. 

Ponujajo zdrav zajtrk in domačo večerjo. Šef kuhinje, gospa Jožica Rejec, je bila več let vodja kuhinje v eni najstarejših gostiln, Trzinski gostilni Narobe. Pri kuhanju se uporabljajo bio sesrtavine, pridelki ekoloških kmetij in domači pridelki iz lastnega vrta. Tako boste uživali v doma pečenem kruhu, domačih marmeladah, naravnih sokovih, sirih, sadju in zelenjavi, ... Če imate posebne želje ali zahteve (brezglutenska prehrana, hrana brez sladkorja, brez laktoze, vegansko, ...) vam bodo pripravili jedi po vaših potrebah.

PiranArt Guesthouse poseduje 6 sob in 1 apartma s teraso in z razgledom na morje. Vsaka soba ima svojo kopalnico, tuš in stranišče. V njej je TV z več kot 100 programi in Wi-Fi internet. Sveža posteljnina, vonj eteričnih olj, naravna kozmetika in sladko presenečenje ob prihodu, vam bodo naredili bivanje prijetno in nepozabno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.