Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Espace Champerret, Pariz, Francija - 289 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Espace Champerret, Pariz, Francija - 289 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Zajtrk

42%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite očarljiv Pariz in uživajte v bivanjuv čudovitem hotelu Espace Champerret! Postavljen le nekaj metrov od podzemneželeznice in na robu osrednjega Pariza, je idealen kraj za uživanje v mestu,medtem ko se držite stran od množice.

Hotel ima 39 sob za goste, vsaka s čudovitoverando, okrašeno s cvetjem in zelenjem. Nahaja se v središču Levallois-Perret,v bližini številnih trgovin, kavarn in restavracij. To predmestje še vednoohranja ambient vasi, iz katere je zraslo. Živahno, a mirno, ponuja popolnonastavitev za posel, krajši oddih ali družinske počitnice.

Ta simbol Pariza je bil navdih za okrasitevjavnih površin in nekaterih sob v pritličju hotela Espace Champerret, ki imajovidez ateljeja ali delavnice.Kongresnicenter Espace Champerret, ki gosti široko paleto sejmov in drugih prireditev,je oddaljen le sto metrov, kar je tudi blizu Palais des Congrès de Paris,Kongresnega in nakupovalnega središča.

Hotel se nahaja v bližini poslovnimokrožjem Neuilly in Defense in blizu Metro linije 3, ki omogoča hiterdostop do veleblagovnic Grands Magasins, okrožja Opera, železniške postajeSaint-Lazare in številnih prestižnih muzejev (Musée National Jean-JacquesHenner, Musée Nissim de Camondo, Musée Jacquemart-André).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.