Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Prime - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 47 EUR - 1x nočitev v enosobnem apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 6,99 let brezplačno), Brezplačen Wi-Fi

Hotel Prime - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 47 EUR - 1x nočitev v enosobnem apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 6,99 let brezplačno), Brezplačen Wi-Fi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Prime, družinski hotel v Beogradu, se nahaja v samem središču predela Vračar. Izberite Hotel Prime in se sami prepričajte v vrhunske storitve. Z veseljem bodo storili vse, da bo vaš obisk Beograda nepozaben.

Hotel Prime je od Hrama svetega Save oddaljen 15 minut hoje. Predstavlja edinstveno namestitev v Srbiji in razpolaga s 34 apartmaji.

Čeprav je bil na začetku predviden kot družinski hotel, je zaradi lokacije, ki ponuja mir in tišino v središču mesta, idealna izbira tudi za poslovneže. V hotelu se nahaja 39 sodobno opremljenih in prostornih namestitvenih enot. Poleg 5 dvoposteljnih sob se v hotelu nahaja tudi 34 prostornih in v celoti opremljenih apartmajev, zaradi česar je hotel edinstven ne samo v Beogradu, temveč v celi Srbiji. Vsak apartma razpolaga z lastno čajno kuhinjo. Vse sobe in apartmaji imajo balkon. Hotel razpolaga tudi z majhnih zasebnim parkiriščem.

Skoraj vse beograjske znamenitosti se nahajajo največ pol ure hoje od hotela: Hram svetega Save, Trg Slavija, park Tašmajdan, cerkev svetega Marka, stavba Narodne skupščine, Trg Republike, Narodno gledališče in Narodni muzej, pa tudi znamenita Knez Mihailova ulica. V neposredni bližini hotela se nahaja beograjsko Dramsko gledališče, Gledališče Puž za najmlajše, športni center Vračar, v katerem je tudi notranji bazen. Tu so tudi številni bari in restavracije, v katerih lahko uživate v okusnih domačih in mednarodnih dobrotah. Kakovostne storitve in prijazno osebje, ki je na razpolago 24 ur na dan, se bo potrudilo, da se v hotelu počutite prijetno in sproščeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.