Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Pax - Jesenski oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 62 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Classic sobi pogled morje za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Pax - Jesenski oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 62 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Classic sobi pogled morje za 2 osebi, Zajtrk

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite pomlad v Splitu! Dobrodošli v hotelu Pax v Splitu. Prepustite se zeleni oazi oljčnih nasadov in sredozemskih rastlin ob pomirjujočem vonju pomorju, vse to v bližini zgodovinskega mestnega jedra. 

Hotel Pax se nahaja v Splitu in ima bar, skupni salon, vrt interaso. Ponuja nepozabno doživetje počitka in miru. Hotel je odlična izbira neglede na to, ali ste na počitnicah zaradi sproščujočih sprehodov, ogledovznamenitosti, bivanja na plaži, aktivnih počitnic ali pa se v Splitu znajdete zaradi poslovnihobveznosti. 

Classic soba ima televizijo z ravnim zaslonom, telefon, pisalnomizo, brezplačen Wi-Fi, klimatsko napravo, lastno kopalnico z osnovnim toaletnim priborom in sušilcem za lase. 

Plaža Bačvice je oddaljena 1,9 km od hotela, Dioklecijanova palačapa 2,4 km. Hotel ob doplačilu ponuja prevoz od in do 23 km oddaljenega Letališča Split. 

Split je odlično mesto za potovanja in krajše izlete, v zadnjemčasu pa je uvrščen med najbolj zaželene destinacije s slavnima otokoma Hvar inBrač. To je večno mlado mesto, ki se giblje v posebnem urbanem ritmu. Vsredišču je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim mestnim jedromna seznamu svetovne dediščine. Nahaja se na najbolj vročem območju severnesredozemske obale in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturnodoživetje, zaradi česar je idealna počitniška destinacija čez celo leto.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.