Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Victoria 4 - Oddih v Madridu, Madrid, Španija - 339 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Zajtrk (kontinentalni)

Hotel Victoria 4 - Oddih v Madridu, Madrid, Španija - 339 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Zajtrk (kontinentalni)

27%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete hotel v središču Madrida se le korak od trga Puerta del Sol nahaja Hotel Victoria 4. Hotel Victoria 4 je sodoben hotel v središču Madrida, ki se posveča izključno udobju in željam svojih gostov.

Hotel se nahaja ob Puerta del Sol, v središču turističnega in poslovnega predela Madrida, zelo blizu Paseo del Arte, kjer lahko obiščite vrsto zanimivih muzejev. Hotel vam ponuja priložnost, da uživate v dobri hrani v à la carte restavraciji ali pa se sprostite ob pijači in opazujete utrip Madrida.

V hotelu vas pričakujejo svetle in prostorne sobe z udobno posteljo. Dvoposteljna soba z balkonom (cca. 17 m²) je prostorna in udobna soba, ima centralno klimo in lastno kopalnico s sušilcem za lase.

Prestolnica Španije, z malo več kot tremi milijoni prebivalcev je tudi največje špansko mesto in ponuja za vsakogar nekaj - živahno zgodovinsko središče s Plazo Mayor, trije veliki svetovno znani in priznani muzeji, kraljeva palača, mestni park Buen Retiro so turistične zanimivosti, ki vsekakor zahtevajo večkraten obisk in ogled.

Madrid slovi tudi po svojih nočnih lokalih z glasbo za vse okuse, tekmah domačega Real Madrida, ter po kulinariki iz vseh vetrov. Obiščete pa lahko tudi največji evropski bolšji sejem. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.