Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Zelena Laguna Poreč - First minute , Poreč, Istra, Hrvaška - 1.070 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Premium Adria za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let), Uporaba klime

Kamp Zelena Laguna Poreč - First minute , Poreč, Istra, Hrvaška - 1.070 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Premium Adria za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let), Uporaba klime

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo! Nove, moderne mobilne hiše Zelena laguna, v bližini Poreča, nazelenem z borovim gozdom poraščenim polotok, so že pripravljene za odličendopust ob morju in prodnatih ali skalnatih plažah z Modro zastavo. Na voljo jetudi bazen! 

Zelena Laguna
je modernoopremljen kamp, kjer vas na enem mestu čakajo številne dejavnosti in programiza otroke in starše ter prijetno družinsko vzdušje. Kamor koli se ozrete,cvetijo oleandri.
 

Mobilne hiške
 Premium Adria: 32m2, zakonska spalnica z ležiščem 
160 x 200 , otroška spalnica z 2 ležišči 80 x 200, 1 kopalnica, klima, TV, komarniki, nadkrita lesena terasa, posteljnina, brisače. Primerna za 4 odrasle in 2 otroka do 12 let. Oddaljenost od morja cca 250 m.

Plaže
v kampu so urejene inodlične za otroke. Sončite se in se kopajte v morju ali bazenu. Plaže sovečinoma skalnate ali prodnate in imajo Modro zastavo – mednarodno oznako, kipomeni čisto okolje in visoko kakovostne storitve.


Okolica:
Navdušeni boste tudi nadokolico, ki ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa, prekrasnepoglede, možnosti za rekreacijo in druge vsebine. Letovišče Zelena laguna ječudovit, z borovim gozdom poraščen polotok. Nudi tudi številne dejavnosti, kivas bodo razveseljevale, takrat ko se ne boste prepuščali sončnim žarkom naplaži. Na voljo je tudi turistični vlakec, ki vas bo popeljal do Poreča v samo15 minutah, tako si lahko ogledate mesto, se sprehodite in uživate dan vPoreču.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.