Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Mitus - Oddih v Barceloni, Barcelona, Španija - 151 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Mitus - Oddih v Barceloni, Barcelona, Španija - 151 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , Zajtrk (samopostrežni)

17%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Mitus je majhen hotel v mestu Canet de Mar (na obali Barcelone – Maresme), le 50 metrov od čudovite plaže.

Hotelska stavba je iz leta 1863 in je bila pred kratkim obnovljena, čeprav je ohranila vse tipične dekorativne detajle iz preteklosti in jih združila s storitvami in udobjem sodobnega življenja.

Hotel ima dnevno sobo – jedilnico, čudovit vrt in teraso izključno za goste, kjer si lahko privoščite zajtrk, kosilo ali pijačo iz bara.

Vse sobe (obnovljene leta 2011) so opremljene s televizijo, hladilnikom, telefonom, brezplačnim Wi-Fi, klimatsko napravo in kopalnico s tušem ali kadjo. Vsaka soba ima tudi majhen balkon s čudovitim pogledom na notranji vrt ali Sredozemsko morje.
Hotel svojim gostom ponuja vse vrste informacij o različnih dejavnostih, organiziranih v Canetu ali okolici. Dostop do plaže je tik pred hotelom, železniška postaja je oddaljena 200 metrov peš, nekaj restavracij in trgovin se nahaja tudi v neposredni bližini.

Canet de Mar je zelo dobro povezan z Barcelono (40 km oddaljen), tako da boste z lahkoto združili oglede okolnih mest z mirom in lepoto obale. Hotel Mitus je očarljiv hotel, idealen za počitnice, oddihe med vikendom in sprostitev za izbrano družbo ali družine.

Hotel Mitus, ki se nahaja v mestnem središču Canet de Mar, izstopa po tem, da se nahaja v stavbi iz leta 1863, ki je bila nedavno obnovljena.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.