Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

A&O Edinburgh City , Edinburgh, Velika Britanija - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk 

A&O Edinburgh City , Edinburgh, Velika Britanija - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk 

39%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Edinburgh in A&O Edinburgh City - prijeten kraj za bivanje v središču škotske prestolnice. S svojimi 131 sobami A&O Edinburgh City tako popotnikom kot družinam nudi udoben dom sredi mesta.
 
Svetle in sodobne sobe so prostorne in udobne. Vse sobe imajo lastno prho in stranišče. Na voljo so udobne dvoposteljne sobe in prostorne družinske sobe z zakonsko posteljo in pogradi.
 
A&O Edinburgh City je svojo otvoritev praznoval poleti 2021 in vas pričakuje z najnovejšim dizajnom in visokokakovostnim udobjem. Recepcija je odprta 24 ur na dan. Hiter in zanesljiv Wi-Fi je na voljo brezplačno na javnih površinah.
 
A&O Edinburgh City se nahaja v središču Edinburgha v glavnem nakupovalnem središču v Edinburghu, "Royal Mile". Od tu lahko preprosto peš raziskujete mesto in njegove glavne znamenitosti – vključno s slavnim Edinburškim gradom in starim mestnim jedrom. Glavna železniška postaja, ki vključuje tudi medkrajevno avtobusno postajo, je le pet minut hoje stran od A&O Edinbugh City. Edinburgh ima tudi letališče, do katerega lahko enostavno pridete s taksijem, tramvajem ali avtobusom. Vožnja traja približno 30 minut.
 
Obiščite središče mesta! V prisrčnih čajnicah si privoščite uživanje ob klasičnem čaju s kolački ali tradicionalnim škotskim pecivom. Edinburški grad in znamenita palača Holyrood nista daleč od znanega središča "Royal Mile". 
 
Očarljiva prestolnica Škotske ponuja vrsto aktivnosti, ki bodo ustrezale vsem interesom. Če imate radi hojo, se lahko iz A&O Edinburgh City povzpnete na Arthur’s Seat. Hrib je del parka Holyrood in ponuja čudovit razgled na celotno mesto do škotske obale. V Edinburghu pridejo na svoj račun tudi kulturni navdušenci. Drugo največje mesto na Škotskem ima živahno umetniško in glasbeno sceno. Predvsem poleti, ko se odvijajo številni festivali, kjer lahko popotniki odkrivajo škotsko kulturo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.