Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pansion Stara škola - SPA oddih, Sveti Križ Začretje, Hrvaška - 206 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Pansion Stara škola - SPA oddih, Sveti Križ Začretje, Hrvaška - 206 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔udobne sobe, urejene v rustikalnem slogu ✔wellness ponudba za sprostitev ✔uživanje v okusih avtohtonih specialitet Hrvaškega zagorja ✔doživetja vrhunske sprostitve, nepozabne zabave, pa tudi prijetnega poslovnega okolja

Stara škola je bila včasih prava šola. Leta 1947 je bila zgrajen kot zadružni dom, kmalu zatem pa so ga preuredili v šolo. Danes je ta objekt kombinacija kulture, tradicije in odlične gastronomije. Intimno notranjo vzdušje vas bo popeljalo v pretekle čase, medtem ko bo lokalna kuhinja iz izbranih ekoloških sestavin v kombinaciji z vrhunskim vinom iz vinoteke zadovoljila tudi najbolj prefinjen okus. Večnamenska zgradba stare šole je kraj, kjer sanje postanejo resničnost.

Za popoln oddih in pobeg od monotonije vsakdanjega življenja in sivine asfalta, ponuja Stara škola sobe, urejene v kmečkem slogu. Skupna kapaciteta je približno dvajset postelj. Vse sobe imajo kopalnico, klimatsko napravo, TV in brezplačen brezžični internet.

Danes prostor v svojih učilnicah skriva restavracijo z intimnim vzdušjem in domačim zagorskim vzdušjem. Skupna kapaciteta restavracije je 150 sedežev, razporejenih znotraj in zunaj. Notranjost restavracije sprejme 80 gostov, prostorna in pokrita terasa pa 70. Gastronomska ponudba Stare škole vključuje jedi, pripravljene iz vrhunske, lokalno pridelane sveže, ekološke hrane in sadja zagorskih gozdov, polj in travnikov. Izjemno sodelovanje s podeželskimi gospodinjstvi in ​​družinskimi kmetijami, lastnim vrtom ter lastno proizvodnjo prilog in sladic, je povzročilo bogat, edinstven in raznolik meni.

Zunanji bazen ponuja možnosti za kopanje, sprostitev in peko na žaru na terasi za sončenje. Možnost organizacije različnih dogodkov in praznovanj ob bazenu. Spa cona vsebuje bogato ponudbo za sprostitev od vsakdanjega življenja. Sprostite se lahko v finski savni, bio savni in jacuzziju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.