Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Center - Oddih v bližini Postojnske jame, Postojna, Slovenija - 142 EUR - 2x nočitev v klasični dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Center - Oddih v bližini Postojnske jame, Postojna, Slovenija - 142 EUR - 2x nočitev v klasični dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✓ Oddih v neposredni bližni od svetovne naravne znamenitosti Postojnske jame  ✓ aktivni oddih z izposojo koles ✓ prelepa narava v bližnji okolici ponuja nepozabna in sproščujoča doživetja ✓ občutek udobja in domačnosti v modernih sobah

Hotel Center je oddaljen le 10 minut hoje od svetovno znane Postojnske jame. Hotel je bil popolnoma prenovljen leta 2018. Opremljen je v izvirnem slovenskem slogu in ponuja prostorne sobe, z brezplačnim dostopom do interneta.

Hotel se nahaja v naravnem okolju in ima dober položaj za raziskovanje okolice z možnostjo izposoje koles. Na recepciji Hotela Center vam bodo pomagali pri organizaciji aktivnosti, izposoji koles in pri rezervaciji kart za Postojnsko jamo.

Aktivnosti
Kolesarske steze za vse, od začetnikov in družin do naprednih kolesarjev, potekajo skozi MTB park Notranjska. Obiščete lahko tudi jame, se odpravite na na sprehod ali pa ribolov.

V restavraciji strežejo hotela zajtrk, za skupine nad 10 oseb pa lahko pripravijo kosilo. Hotel Center ponuja masaže, na voljo pa je tudi finska savna.

Postojnska jama
Do Postojnske jame lahko pridete s peš, saj je hotel od jame oddaljen le 10 minut hoje. Postojnska jama vas bo popeljala na fantastično potovanje pod površjem Zemlje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.