Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Heritage Hotel Porin - Oddih v Makarski, Makarska, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Heritage Hotel Porin - Oddih v Makarski, Makarska, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Družinski hotel, ki ponuja razkošje in udobje! Za bivanje v Makarski izberite Heritage Hotel Porin, ne bo vam žal.


Heritage Hotel Porin je dvojno kategoriziran - z oznako dediščine in kategorijo hotelov s štirimi zvezdicami. Lepa sodobna notranjost je obogatena s skrbno izbranimi detajli, zgodovinska makarska arhitektura pa je ohranjena in sega v 19. stoletje.


V celotnem hotelu prevladuje prav posebno in rustikalno vzdušje, ki skupaj s kombinacijo modernega in luksuznega ustvarja popolno kompozicijo in vam omogoča, da uživate v najboljšem iz obeh svetov. Če iščete nastanitev in doživetje, ki sega v stare čase in ima zagotovo dušo, potem je Heritage Hotel Porin idealna in nedvomna izbira.


Gostje lahko vsak dan uživajo poleg pestre izbire tradicionalnih jedi in jedi, ki so redno bogate s svežimi sezonskimi sestavinami in spadajo v gastronomsko ponudbo številnih mednarodnih kuhinj. Gastronomska oaza v bližini morja, osredotočena na lokalne in sezonske sestavine.


Dekor in pohištvo, ki vsebuje prijetno mešanico naravnih materialov in elegance, ustvarjajo privlačen ambient, ki sprošča in pomirja. Najprej ob vstopu v ta dediščinski hotel začutite toplo in prisrčno vzdušje, vseh 11 sob pa je urejenih s posebno skrbjo in pridihom razkošja, tako da bo vsak gost zagotovo več kot zadovoljen. Standardna dvoposteljna soba (16 m2): WC, kad ali tuš, brisače, copati, sušilec za lase, sef, TV.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.