Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mentenwirt Pension Appartements, St. Michael im Lungau, Avstrija - 384 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Mentenwirt Pension Appartements, St. Michael im Lungau, Avstrija - 384 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne zamudite izjemne priložnosti za čarobenavstrijski oddih! MentenwirtPension Appartements obnovljen v letu 2021in se nahaja na zimski top lokaciji! Penzion je le 300 m oddaljeno od gondoleSonnenbahn-Speiereck! Mentenwirt, kjer gostje prihajajo kot neznanci inodhajajo kot prijatelji.

Lokacija:
Pension Mentenwirt se nahaja v mirnivasici St. Michael im Lungau, ki bo zadovoljila vse vaše želje, ne glede na to,ali vas zanima smučanje, tek na smučeh, pohodništvo ali aktivni športi v vsehletnih časih. Stare tradicije, rustikalna gostoljubnost, domača kulinarika -vas bodo dočakali ob prihodu. Penzion se nahaja približno 100 km južno odSalzburga z odličnim dostopom do avtoceste Tauern (A 10). Lungau je 1000 mvisoka alpska dolina, med Katschbergom in Obertauernom s sedmimi čudovitimidolinami, visokimi gorami, alpskimi travniki, približno 60 gorskimi jezeri inveč kot 50 gorskimi pašniki.

Zimskasezona:
Penzion se nahaja le 300 metrov od skiresorta - Grosseck-Speiereck! Smučarski avtobusi do vseh smučišč se ustavljajotik pred penzionom. V okolici se nahaja okoli 300 km zasneženih pobočij s 60vlečnicami! Le 4 km od gostišča boste našli smučišče Aineck, 5 km stran jeKatschberg, 7 km Fannieberg in 17 km Oberntauern.

Poletna sezona:
PensionMentenwirt je tudi odlična poletna lokacija. Golf klub Lungau se nahaja samo600 metrov od gostišča in teniškega igrišča. Na voljo so vam tudi številnepohodniške poti. V okolici je 350 km pešpoti in pohodniških poti, 1000 kmrazličnih kolesarskih poti-za zahtevne kolesarje rekreativce, e-kolesarje aligorske kolesarje, številne možnosti za plezanje in reke z možnostjo raftingaali kanuja.

Sobe:
V prijetnih in svetlih sobah so zagotovljene mirnenoči in sladke sanje. Vse sobe so opremljene z borovim lesom, kakovostjo inudobjem. Vsaka soba ima WC, tuš, sušilec za lase, kabelsko televizijo, prostorza sedenje in mizo. Sobe so velikosti od 18 m² do 27 m². Večina sob ima balkons čudovitim pogledom na gore Lungau, ki vas bo navdušil poleti in pozimi.

Restavracija:
Prijetna restavracija v avstrijskem slogu inrestavracija z barom in teraso nudita veliko prostora za družine z otroki aliskupine. Začnite svoje jutro s samopostrežnim zajtrkom in si zagotoviteenergijo in moč za aktivne počitnice. V restavraciji strežejo okusne lokalne inmednarodne jedi.

Vsem gostom je na voljo je brezplačen internet in parkirno mestoneposredno pred penzionom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.