Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pr' Vili Rozi - Oddih v naravi ob reki Kolpi, Osilnica, Slovenija - 225 EUR - 3x nočitev za 4 osebe (1 otrok do 7. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

Pr' Vili Rozi - Oddih v naravi ob reki Kolpi, Osilnica, Slovenija - 225 EUR - 3x nočitev za 4 osebe (1 otrok do 7. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vila Rozi se nahaja v majhni vasici Bosljiva Loka, na levem bregu reke Kolpe v Osilnici. V Vili Rozi se boste počutili kot doma in tukaj boste zagotovo preživeli sproščene ter nepozabne počitnice. 

V vili sta na voljo dve kolesi, s katerimi lahko gostje raziskujejo okolico, po kolesarjenju pa se lahko sprostijo v savni. Vila ima tudi polno opremljeno kuhinjo (mikrovalovna pečica, toaster, pizza pan, grelnik vode, aparat za kavo).

Vila stoji sredi čudovite, mirne in neokrnjene narave s čistimi vodnimi viri in svežim zrakom, to pa je odličen recept za sprostitev in pristen stik z naravo. Okolica je prepletena s številnimi potmi, ki vabijo k raziskovanju peš ali s kolesom. Dežela Petra Klepca vas popelje v čudoviti svet brzic in soteske reke Kolpe. Vse to prispeva k edinstvenemu doživetju in počitnicam, ki si jih boste zapomnili za vedno.

Ker za goste želijo le najboljše, ima Vila Rozi 4*. Primerna je tako za družine kot tudi za pare. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. V vili se počutite kot doma in v njej preživite lepe dni s svojimi najdražjimi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.