Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Margarethenbad - Zimsko wellness razvajanje v Avstriji, Rangersdorf, Avstrija - 209 EUR - 4x nočitev v apartmaju (cca. 55m2) za 2 osebi, Uporaba savne, parne kopeli, infrardeče sobe in jacuzzija

Apartmaji Margarethenbad - Zimsko wellness razvajanje v Avstriji, Rangersdorf, Avstrija - 209 EUR - 4x nočitev v apartmaju (cca. 55m2) za 2 osebi, Uporaba savne, parne kopeli, infrardeče sobe in jacuzzija

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zimski oddih v Avstriji! Obiščite Margarethenbad apartmaje in Hotel Margarethenbad, ki se je razvil v spa in športni hotel ter se sprostite v odlični ponudbi z namestitvijo v svojem apartmaju in z vključeno uporabo hotelskega wellnessa! To izhodišče je pravo mesto za vse tiste, ki želijo doživeti romantični pobeg uživati v spa počitnicah v Avstriji.

https://www.youtube.com/watch?v=S-X6Zt-TOik

Margarethenbad apartmaji in Hotel Margarethenbad se nahajajo v osrčju 5 smučišč v regiji. V 20 do 25 minutah lahko pridete do naslednjih smučišč: ledenik Mölltal, Heiligenblut / Großglockner, Zettersfeld, Hochstein in Ankogel. Mirna lega in bližina gozdov, travnikov in gora vabijo na krajše in daljše pohode ali pa na zabavo v snegu, sankanje, smučanje in druge zimske aktivnosti. Vaš dopust bo nepozabno in sproščujoče doživetje, idealno za vse, ki želite uživati na počitnicah na Koroškem.

Apartma je od hotela oddaljen le 10 metrov. Oprema apartmaja je: 2x spalnica (soba za starše in otroke =  možnost namestitve od 4 do 6 oseb), 1x kopalnica s tušem in straniščem, 1x majhna kuhinja, za samostojno pripravo obrokov (štedilnik, pečica, grelnik za vodo, opekač kruha, mikrovalovna pečica), 1x jedilnica, 1x posteljnina in brisače (prvi dan ob prihodu)

Uživajte v počitnicah v Avstriji s pestro ponudbo wellness tretmajev. V hotelu so vam na razpolago savna, parna kopel, infrardeča kabina, pozimi tudi jacuzzi, poleti pa notranji bazen, solarij, masaže, kozmetični tretmaji in tretmaji z zdravilnimi lastnostnimi železa, žvepla in radija. Hotel ponuja tudi nekatere izmed wellness specialitet, kot so odkrivanje svizčeve masti ali uživanje v različnih kopelih, kot na primer v zeliščni kopeli. Sprostite se v spa hotelu in jim dovolite, da vas razvajajo.

Uživajte v spektakularni panorami okolice Großglockner in apartmajih Margarethenbad.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.