Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Visit Podčetrtek - Daleč stran med čarovnice in čokolado, Bistrica ob Sotli in Kozje , Slovenija - 20 EUR - 1x enodnevno doživetje Daleč stran na Kozjansko med čarovnice in čokolado od 11:00 do 16:00 za 1 otroka od 5. do 12. leta,...

Visit Podčetrtek - Daleč stran med čarovnice in čokolado, Bistrica ob Sotli in Kozje , Slovenija - 20 EUR - 1x enodnevno doživetje Daleč stran na Kozjansko med čarovnice in čokolado od 11:00 do 16:00 za 1 otroka od 5. do 12. leta,...

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


OGLED ČEBELARSTVA ILEK – KOSILO V KOZJANSKEM DVORU – OGLED ČOKOLADNICE Z DARILCEM ZA OTROKE – OGLED KOČE PRI ČAROVNICI – OGLED PLANETARIJA. Mamice, očki in otroci, POZOR. Na Kozjansko vabijo čarovnice, pregrešno dobra čokolada, čebelice in vesolje v 360°. Enodnevni izlet kot je ta, bo vašo družino še bolj povezal in vsem članom pričaral nepozabne spomine za katere verjamemo, da jih boste za večno ujeli tudi v objektiv.

TRAJANJE 11:00 - 16:00

1. OGLED ČEBELARSTVA ILEK (od 11. do 12. ure)
Otroci, kot tudi starši se boste še enkrat več spoznali z dejstvom, zakaj svet in človeštvo ne more preživeti brez čebel. Med spoznavanjem čebeljih dejstev se bo vsa družina sladkala v medeni degustaciji, na kar boste deležni tudi apiterapije z vdihovanjem aerosolnih snovi in čebeljega panja.

2. KOSILO V KOZJANSKEM DVORU (od 12:00 do 13:30)
Ker bo po čebeljem doživetju pošteno krulilo v želodčkih, se boste okrepili s kosilom v Kozjanskem dvoru. Dolga tradicija picerije na Kozjanskem, kjer pice, pripravljene iz krušne peči, razvajajo ljubitelje te slastne jedi, je v povsem novi preobleki. Ponujajo tudi različne vegeterijanske in veganske jedi. 

3. OGLED ČOKOLADNICE IN DARILCE ZA OTROKE (od 13:30 do 14:00)
Čokoladnica Olimje je družinsko podjetje, ki je obnovilo tradicijo pradedov, ki so že pred prvo svetovno vojno delovali na Dunaju. Danes ponujajo široko paleto ročno izdelanih čokoladnih izdelkov. Od čokoladnih figur do pralinejev, od čokoladnih tablic in dražejev do raznovrstnih bombonjer, težko boste med izdelki izbrali najljubšega. Na voljo vam bo ogled izdelave z možnostjo nakupa ročno izdelanih pralin in z darilcem za otroke.

4. OGLED KOČE PRI ČAROVNICI Z DEŽELO PRAVLJIC IN DOMIŠLJIJE (od 14. do 15. ure)
Kilometer naprej od samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije, kjer boste mali in veliki obiskovalci vstopili v svet pravljic in ponovno spoznali Kekca, Bedanca, Krjavlja, Sneguljčico, Rdečo kapico in druge pravljične like ... Na sprehodu skozi gozd vas bo razveselilo žvrgolenje ptic. Morda boste srečali tudi veveričko ali kakšno drugo gozdno žival. Tukaj se boste sprostili ter se veseli in polni optimizma vrnili nazaj v realnost.

5. OGLED PLANETARIJA (od 15. do 16. ure)
Obisk planetarija je edinstveno doživetje za vse generacije. V 40 minutnem potovanju vas popeljemo po našem Osončju. Opazujete različne objekte našega Osončja. Podrobneje spoznate našo Galaksijo, kjer se nahajamo. Spoznavate letne čase in gibanje naše Zemlje znotraj Osončja. Opazujete vzhajanje sonca in ugotavljate, ali res vsako jutro vzide na vzhodu. Doživite nočno nebo z najbolj prepoznavnimi ozvezdji našega neba, kjer se skrivajo grški junaki iz znane grške mitologije. Od našega nočnega neba in raziskovanja Osončja, vas lahko zapeljemo še vse do konca širnega vesolja, kjer doživite vso razsežnost vesolja in spoznavate oddaljene galaksije in meglice, kjer se rojevajo nove zvezde. Pogled v vesolje je pogled v preteklost in vse to lahko doživite v planetariju Odiseja v Podčetrtku. Doživite vesolje!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.