Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Ambasador - Vrhunski paket razvajanja v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 239 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi stran za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Ambasador - Vrhunski paket razvajanja v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 239 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi stran za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj lahko pričakujete v hotelu Ambasador?
✓ kombinacijo intimnega vzdušja in dizajna ✓ vse hotelske sobe so opremljene s televizijskimi sprejemniki LCD in sedežnimi garniturami na balkonih ✓ spa ✓ najvišjo raven storitev in vsebin za tiste, ki želijo uživati v prvovrstni kakovosti ✓ popolnoma prenovljen hotel

Osupljiv dizajn, vseobsegajoče aktivnosti in sveža lokalna kuhinja vabijo radovedne goste, da se prepustijo Hotelu Ambasador kot še nikoli do sedaj. Med drugim se objekt ponaša s prostornimi in luksuzno opremljenimi 243 sobami in suitami, modernimi konferenčnimi prostori, vrhunskimi restavracijami in lounge barom ter avtentično spa izkušnjo.

Standard dvoposteljna soba s površino 23,5 – 25,5 m2 vam ponuja ugodno sprostitev s pogledom na zelene površine, urejene parke in vrtove. Soba je klimatizirana, postelje so ločene. Kopalnica je opremljena s kadjo ali prho. Udobje miru in intime dopolnjuje zasebni balkon.

Hotel Ambasador bo okno v avtentično pustolovščino, kjer lahko gosti izkusijo lokalno tradicijo v kombinaciji z vrhunskim evropskim luksuzom, kar zagotavlja nepozabne spomine. Hotel Ambasador ponuja tradicionalno eleganco in vrhunsko storitev, ki zagotavljata nepozabno izkušnjo. Kot hotel s petimi zvezdicami vas bo opatijski Ambasador navdušil s svojimi vrhunskimi vsebinami. Okrepite dušo in telo v spa centru. Uživajte v najslastnejših sredozemskih dobrotah v spremstvu vrhunskih hrvaških vin.

Hotel Ambasador se nahaja na osrednji lokaciji v bližini središča Opatije, a je kljub temu ohranil svojo zasebnost. Leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. V času vročih poletnih dni boste našli osvežitev na plaži, v zunanjem bazenu ali v idealnih krajih za uživanje na soncu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.