Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EOD6P77WX VGRAD.PEČICA ELECTROLUX

EOD6P77WX VGRAD.PEČICA ELECTROLUX

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pirolitična pečico 600 SteamBake vam zagotavlja vse, kar vam nudi običajna pečica, vendar pa še dodatno razširi vaše možnosti, da lahko dosežete profesionalne rezultate. Če želite pripraviti puhast kruh s slastno skorjo, slaščice z bogato in svetlečo se skorjico ali pa gladko in kremno tortico, enakomerno pečenem piščancu, lazanji ali ribi  je gumb steamBake vaša nova skrita sestavina.

Aplikcija My Electrolux Kitchen vam omogoča upravljanje pečice na daljavo ter pomoč pri iskanju rešitev.  

Zahvaljujoč  tipalu za jedi (sonda za pečenje) lahko vsakokrat dosežete popolne rezultate. Omogoča vam nadzorovati postopek pečenja z merjenjem temperature jedra hrane. Opomni vas celo, ko se hrana speče na želeno temperaturo, in ustavi pečenje. 

Funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.

LED-prikazovalnik predlaga pravo temperaturo glede na izbrano funkcijo pečenja, tako vam ni treba nikoli ugibati, katera temperatura je najboljša za vašo jed. Temperature lahko še vedno nastavite ročno in nastavite čase začetka in konca.

Pečici so priložena izvlečna vodila, kar olajša vstavljanje in preverjanje vaših jedi v pečici. Dodatno funkcija VelvetClosing® omogoča mehko in tiho zapiranje vrat.

Najpomembnejše pa je, da za ohranjanje pečice kot nove ni potrebno nobenega napora.  Funkcija pirolize poskrbi, da se pečica segreje do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.