Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BCM598S17BG PEČICA Z MIKR GORENJE

BCM598S17BG PEČICA Z MIKR GORENJE

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SilverMatte    Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

MultiFlow 360°    Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.

Auto programme    Samodejni programi in recepti prihranijo čas in omogočajo enostavno pečenje.

Temperatura pečniških vrat    Trojna zasteklitev z zaščitno mrežico

STEPBake: koračno pečenje    Pri zelo visokih temperaturah voda hitreje izpareva, kar lahko jed izsuši. Poznavanje idealne temperature in njeno ustrezno uravnavanje med peko zahtevata veliko znanja in izkušenj. Način priprave v korakih zagotovi povsem samodejno uravnavanje temperature med izbranim načinom peke. Zaradi tega so jedi sočne, z dovolj sokov, a hkrati tudi popolno pečene. Ker odpiranje vrat med peko ni potrebno, ta program pomeni tudi dodaten prihranek energije. Takšen način peke je idealen za spretnejše uporabnike ter za jedi, kot sta na primer kruh ali lazanja, pri katerih je med peko potrebno spreminjati temperaturo.

GentleClose tečaj vrat    Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

SlowBake    S funkcijo SlowBake se jedi pri nizkih temperaturah pečejo do šest ur. Zaradi daljše priprave se meso in ribe zmehčajo, a ohranijo svojo sočnost, arome ter hranilne snovi.

Yoghurt    Jogurt lahko pripravimo tudi v pečici. Domač jogurt je pripravljen pri temperaturi 40 °C v približno treh urah, ob majhni pomoči dodatnih pripomočkov Gorenje.

Dehydration    Posušeno sadje, zelenjavo, zelišča in meso je mogoče zelo hitro pripraviti tudi doma. Dehidriranje hrane lahko poteka na tudi petih nivojih hkrati.

Vrsta pečice    Kombinirana mikrovalovna pečica - 50 l
SuperSize, največja uporabna površina pečenja

Pločevina odporna na prstne odtise    

Maksimalna temperatura pečice    250 °C

Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+    Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

Inverter tehnologija    Inverterska tehnologija skrbi za to, da energija v mikrovalovno pečico doteka enakomerno in ne v sunkih. Tako jedi ohranijo svojo prvotno strukturo, vključno z vitamini, minerali in vlakninami. Prednosti enakomerne razporeditve energije so še posebej dobrodošle pri pogrevanju ali odtajanju ter pri segrevanju tekočin. Skupen čas delovanja mikrovalov je krajši, zaradi česar je tudi poraba energije manjša.

Stirer tehnologija    Običajni vrtljivi pladnji ter neenakomerno segrete jedi so stvar preteklosti. Sedaj je na voljo celotna širina pečice, kar omogoča uporabo pekačev standardnih dimenzij. Ob tem napredni sistem enakomernega razporejanja mikrovalov preprečuje, da bi bili nekateri deli hrane preveč pečeni, drugi pa premalo. Tehnologija Stirrer je na voljo v kombiniranih in standardnih mikrovalovnih pečicah.

MultiUse    

Mikrovalovna moč    1000 W

Okroglo grelo    

FastPreheat    Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

WarmPlate    

Veliko infra grelo    

Osvetlitev pečice    Osvetlitev

Stikalo vrat pečice    Mehansko


Osnovne informacije :

Vrsta aparataMikrovalovna pečica kombinirana

Blagovna znamkaGORENJE

Komercialna oznaka izdelkaBCM598S17BG

Šifra izdelka738735

EAN šifra3838782517785

Osnovna barva izdelkaRAL9005; Črna<


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.