Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Etno kompleks Jelen salaš, Subotica, Srbija - 41 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Etno kompleks Jelen salaš, Subotica, Srbija - 41 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?v=3ZJq5H1jT4c
Privoščite si uživanje v vzdušju pravega salaša in jedi lokalne kuhinje na severu Bačke v čudoviti zeleni, mirni in pristni oazi. Odkrijte okolico, mesto Subotica je oddaljeno le 7 km, za vse ljubitelje vina pa je na razdalji 2 km vinska klet Vinski Dvor, 20 km vas loči od zdravilišča in letovišča Banja Kanjiža.


1,5 km od Pališkega jezera, obdana z gozdom in ravnico, se nahaja restavracija, ki streže lokalno kuhinjo in nastanitev "Jelen salaš", ki pokriva površino 8000 kvadratnih metrov, skupaj 8 ločenih zgradb. Na voljo sta tudi brezplačen brezžični internet in brezplačno parkiranje na ulici.


Vse klimatizirane enote vključujejo leseno pohištvo, kabelsko televizijo in pisalno mizo. Vključujejo tudi lastno kopalnico s kadjo ali prho.


V prostorni restavraciji s teraso strežejo tradicionalne srbske in mednarodne jedi. V baru vas čaka izbor lokalnih pijač.


Jelen salaš ponuja veliko zeleno površino z otroškim igriščem in majhnim igriščem za košarko. Gostom je na voljo zunanji bazen in sobna postrežba. Najbližja trgovina je oddaljena 500 m. Avtobusno postajališče in športni center s teniškimi igrišči sta 1 km stran.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.