Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vila Bojana - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Hotel Vila Bojana - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

45%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za sprostitev, za oddih. Za aktivne počitnice ali razvajanje v neokrnjeni naravi. Bled je čudovita turistična točka v vseh letnih časih: tako osupljivo spokojen, ko okoliška drevesa prekriva tanka snežna odeja, in tako prijetno vabljiv, ko se na njegovi obali sončijo njegovi pernati prebivalci.

Garni Hotel Vila Bojana se nahaja v centru Bleda v bližini glavne prometnice in je le 200 m oddaljen od jezera. Povsem prenovljen hotel ima enajst udobnih dvoposteljnih sob s kopalnicami, opremljenimi z vsem, kar potrebuje sodoben človek za poslovni turizem ali prijeten oddih.

Če iščete možnost preživljanja prostega, dopustniškega ali delovnega časa v prijetnem okolju Blejskega jezera, vas vljudno vabijo, da nekaj svojega časa preživite v neokrnjeni naravi Blejskega jezera. Poskrbeli bodo, da se boste počutili varne, sproščene in dobrodošle. Prijazno osebje vam bo posredovalo vse potrebne informacije in z veseljem ustreglo vašim željam.

Hotel vila Bojana se nahaja približno 30 km od smučarskega središča Vogel in 40 kilometrov od Kranjske Gore, kjer se lahko čez dan naužijete smučarskih užitkov, zvečer pa se sprostite ob prijetnem sprehodu po obali Blejskega jezera, si privoščite skodelico toplega čaja in se prepustite sanjarjenju. Je sploh še kaj lepšega kot prijetno utrujen strmeti v zvezdnato nebo?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.