Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Monti Spa & Wellness - Luksuzni wellness oddih, Igman, Bosna in Hercegovina - 127 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Monti Spa & Wellness - Luksuzni wellness oddih, Igman, Bosna in Hercegovina - 127 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Monti Spa & Wellness na Igmanu! Na olimpijski lepotici Igman vas pričakuje na novo odprt hotel Monti Spa & Wellness.

Hotel ima 65 sob, vsega skupaj 145 namestitvenih enot in je zasnovan tako, da ponuja storitve za vsakogar. V vseh sobah je balkon s pogledom na gore. V sobah je omara in TV z ravnim zaslonom.

Uživajte v čudovitem razgledu na dolino in naravo neposredno z balkona. Soba je prostorna in elegantna in lahko izberete, kako želite spati - Superior sobe imajo veliko zakonsko posteljo ali ločeni enojni postelji. Idealne so za dve odrasli osebi in enega otroka do 6. leta. Soba (velikosti od 18 m2 do 22 m2) vsebuje: pribor za kavo in čaj, aparat za kavo, mini bar, TV z ravnim zaslonom, nekatere sobe so povezane z vrati, balkon, pisalno mizo, klimatsko napravo, sef, pogled na dolino in gore.

Hotel ponuja odličen wellness in spa center, restavracije, bare, najsodobnejši fitness center, ki ponuja tudi medicinsko podporo za rehabilitacijo. Opremljenost hotela ustreza potrebam poklicnih športnikov, pa tudi rekreativnih, in je v skladu z največjimi svetovnimi merili. V hotelu boste našli vse, kar je potrebno za odličen hotel v gorah in prepričani smo, da boste v njem uživali.

V okviru hotela je tudi restavracija s 360 sedeži v notranjosti, prav tako lahko uživate tudi na terasi restavracije.

Od središča Sarajeva je hotel oddaljen 18 km, od letališča pa 10 km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.