Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Mona Plaza - Wellness oddih v Beogradu , Beograd, Srbija - 155 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Mona Plaza - Wellness oddih v Beogradu , Beograd, Srbija - 155 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spoznajte nov čar starega mestnega jedra! Hotel Mona Plaza, ki se nahaja na spodnjem Dorćolu, na mestu prve srbske tovarne čokolade, na mestnem stičišču kultur in stilov, je največji kongresni center v starem mestnem jedru.

Popolna kombinacija sodobnega oblikovanja, industrijskih in zgodovinskih elementov, ki jih za seboj pušča tovarna sladkarij, je zaščitni znak tega hotela. Hotel je ohranil svojo sladko preteklost in industrijske elemente ter jih združil z urbano zasnovo in ustvaril prostor, kjer se ustvari edinstvena izkušnja. Med napornim beograjskim dnem si oddahnite in zvečer preživite ob zvokih dobre glasbe. Prepustite se pravemu užitku s kremastimi kavami, čokoladnimi napitki in številnimi dobrotami.

Bivanje lahko rezervirate v eni izmed 170 sob in apartmajev s pogledom na najlepše predele srbske prestolnice. Poleg velikega večnamenskega kongresnega in razstavnega prostora na več kot 2000 m² ima hotel tudi kavarno z bogato ponudbo čokoladnih dobrot, restavracijo, bar, wellness in fitness center ter garažo na dveh nivojih pod zemljo.

Apartma 45 m²: Apartma vključuje jedilni kot, opremo za pripravo čaja/kave, sef, prho in klimatsko napravo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.