Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Lara - Oddih na Bjelolasici med tednom, Jasenak, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev za 6 oseb, Posteljnina in brisače

Apartmaji Lara - Oddih na Bjelolasici med tednom, Jasenak, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev za 6 oseb, Posteljnina in brisače

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✓ počitnice v osrčju narave na gori Bjelolasica ✓ prenovljeni in popolnoma opremljeni apartmaji ✓ idealna izbira za zimske počitnice s številnimi sankališči ✓ idealna poletna destinacija za vse, ki uživajo v kolesarjenju, pohodništvu in sprehodih ✓ poleti možnost uporabe bazena ✓ idealna lokacija v "zelenih pljučih Hrvaške" ✓ odlična nastanitev za družine ali skupine

Apartmaji Lara Jasenak - prenovljeni in opremljeni apartmaji ponujajo popolno gorsko vzdušje za družine ali skupine gostov, ki iščejo umirjeno okolje z romantičnim pogledom na gorsko pokrajino.

Apartmaji "Lara" se nahajajo v vasi Jasenak, med najvišjo goro Bjelolasico in Jasenačko koso s hitrim dostopom do avtoceste A1.

V notranjosti stanovanja in na dvorišču je vse, kar potrebujete za počitnice: opremljena kuhinja, kopalnica, spalnica ter zunanji prostori za zabavo in rekreacijo. Na voljo so vam vrtni paviljon in žar, poleti bazen, kotiček za vaše najmlajše (igrala) in parkirni prostor.

Če ste ljubitelj športa in pustolovskega duha, so v bližini kraja gorske poti za hojo ali kolesarjenje, možnost sankanja in drugih zimskih radosti. V okolici se nahajajo naravne lepote, kot so rezervat Bijela in Samarska stijena, jezera Sabljaci, izvir Vrelo in kanjon Kamačnik, ki so idealne za enodnevni izlet. Apartmaji "Lara" so idealen kraj za vaše počitnice, prijeten vikend ali uživanje v zimskih praznikih.

Bjelolasica je gora, ki je lepa v vseh letnih časih, še posebej pa je zanimiva pozimi. Tu najdete smučišča in sankališča, ki bodo še posebej zanimiva za najmlajše.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.