Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Dubaj & Ras Al Khaimah z letalom iz Ljubljane, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 998 EUR - 4x nočitev v hotelu s 4* in 3x nočitev v hotelu s 3* za 1 osebo, Samopostrežni zajtrk

Dubaj & Ras Al Khaimah z letalom iz Ljubljane, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 998 EUR - 4x nočitev v hotelu s 4* in 3x nočitev v hotelu s 3* za 1 osebo, Samopostrežni zajtrk

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čudovitadežela polna kontrastov. Na eni strani nepregledna puščava, tradicionalnobeduinsko življenje pod neverjetnim zvezdnatim nebom in zgodbe iz 1001 noči. Nadrugi strani največji dosežki današnjega časa - najvišje in najboljekstravagantne zgradbe na svetu. Blišč, sijaj in neomejene možnostinakupovanja...

1. dan: 
poletproti Dubaju: Naletališču Ljubljana vas dve uri pred poletom pričaka predstavnik agencije, davam pomaga pri prijavi na let in nato sledi direktni let s prevoznikom FlyDubai proti Dubaju. Pristanek v Dubaju v poznih večernih urah. Po opravljenihmejnih formalnostih, vas pri izhodu pričaka vaš vodnik. Nato sledi transfer dona novo odprtega hotela Hampton by Hilton Marjan Island**** v Ras Al Khaimah,kjer bivate naslednje 4 noči.

2. - 4. dan: 
oddihv Ras Al Khaimah-u: Sprostitese in uživajte v odličnih hotelskih storitvah ter kopanju v morju in bazenu!Ras Al Khaimah je en od sedmih emiratov in je znan po romantičnih vrhovih goraHajjar. Prosti čas lahko izkoristite tudi za nakupovanje v bližnjemnakupovalnem centru Al Hamra, oddaljenem približno 8 km ali obiščite kateregaizmed vodnih parkov, oddaljenih 9 do 10 km. V glavnem mestu emirata se nahajatudi narodni muzej Ras Al Khaimah.Fakultativniizlet 3. dan - puščavski safari (za plačilo oz. vključen v paketu izletov):Pridružite se nam na izletu v puščavo. Po zanimivi vožnji po puščavskih sipinahsledi tradicionalni večer v kampu z lokalnimi specialitetami, trebušnim plesom,jahanjem kamel in drugimi presenečenji.

5. dan: 
RasAl Khaimah - Dubaj – izlet sodobni Dubaj – vključen v ceno: Pozajtrku zapustimo Ras Al Khaimah in se odpravimo proti Dubaju. Takoj po prihodusledi ogled sodobnega Dubaja. Videli bomo najpomembnejše atrakcije: DubaiMarino s svojima arhitekturnima čudežema, legendarni umetni otok v obliki palmes 16 vejami in na koncu se ustavimo še v največjem nakupovalnem centru na svetuDubai Mall-u. V tem centru se nahajata ogromen akvarij in podvodni ZOO. Prosti čas,lahko pa se vzpnete tudi na najvišjo stolpnico na svetu Burj Khalifo, ki jolahko obiščete fakultativno (za plačilo oz. vstopnina vključena v paketuizletov). Sledi še postanek za fotografiranje pred Burj Al Arab. Prevoz dohotela Hampton by Hilton ***+ in nočitev.Možnaudeležba na fakultativnem izletu Dubai by Night (za plačilo oz. vključen vpaketu izletov): Ko sonce zaide za obzorje, postane Dubaj čarobno mesto.Zahvaljujoč milijonom LED luči na Burj Khalifi, se najvišja stavba na svetuspremeni v neverjeten zaslon, ki vsako uro in pol prikaže novo fascinantnopodobo. Uživajte v osupljivem plesu fontan ob impresivni glasbeni spremljavipri Dubai Mall-u. Nato se bomo sprehodili po letovišču Medinat Jumeira,katerega arhitektura izgleda kot iz pravljice 1001 noč. Od tod je tudi odličenpogled na osvetljen fantastičen hotel Burj Al Arab.

6. dan: tradicionalniDubaj – vključen v ceno: Zajtrkv hotelu. Danes bomo raziskovali začetke emirata Dubaj v starem, tradicionalnemdelu mesta. Sprehodili se bomo po četrti Al Bastakye, kjer boste lahkoobčudovali značilno arabsko gradnjo in vetrne stolpe, s katerimi so nekočhladili hiše. Stolpi so lovili veter in tako zračili ter hladili prostore. Natoobiščemo muzej Fort Al Fahidi v katerem je prikazana zgodovina mesta skozirazlične faze razvoja. S tradicionalnimi ladjicami (Abra) se zapeljemo dosodobnega dela mesta. Zvečerse lahko udeležite fakultativnega izleta (za plačilo) – Dhow Cruise z večerjo:vožnja s tradicionalno arabsko ladjo (Dhow) po večernem Dubaju, kjer boste obvečerji uživali v čarobnem pogledu na osvetljeni Dubaj in njegove žarečenebotičnike, medtem ko bo prijetno pihljal rahel morski vetrič.

7. dan: Dubaj– prosto ali fakultativni izlet v Abu Dhabi: Pozajtrku lahko izkoristite dan za samostojno raziskovanje Dubaja ali se nampridružite na fakultativnem izletu v Abu Dhabi (z doplačilom; izlet se boizvedel, če ne bo dodatnih omejitev za vstop v ta emirat). Med panoramskovožnjo bomo občudovali čudesa tega mesta. Zapeljemo se do veličastne mošeje šejkaZayeda - ena največjih mošej na svetu, ki vas bo očarala s svojim razkošjem. Vbližini se nahaja tudi znamenito sprehajališče Corniche. Nato sledi vožnja doHeritage Village, muzeja, ki so ga uredili kot tradicionalna vas in kjer bostespoznali, kako so na tem področju nekoč živeli. Zapeljemo se še mimoočarljivega hotela Emirates Palace, kjer so združeni luksuz, najsodobnejšatehnologija in arabska arhitektura. Hotel, v katerem bivajo bogati in slavni.Nato sledi povratek v hotel in nočitev.

8. dan: poletproti Ljubljani: Zajtrkin prevoz do letališča ter let proti Ljubljani.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.