Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hoteli LifeClass Roulette - Topla jesen, Portorož, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hoteli LifeClass Roulette - Topla jesen, Portorož, Slovenija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?v=exrNZdgYcYM

MEGA HIT – LifeClass Hoteli 4* v Portorožu! Zaplavajte v svet zdravih užitkov, poskrbite za vaše dobro počutje, bivajte v stilu Mediterana, naj vas prebudi šumenje morja in objame sonce, prepustite se eleganci, razvajanju in prestižu, poskrbite za sprostitev in regeneracijo, preživite oddih aktivno in poskrbite za dobro počutje vašega telesa, naj se vaš dan zaključi v dobri družbi. Vse to in še več vam ponuja mednarodna hotelska grupacija LifeClass. 

Hotele LifeClass dopolnjuje najobširnejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. Sedem centrov  - Shakti, Ayurveda center, Wai Thai center, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski center in Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije – se razprostirajo na več kot 10.000 m2 površine. 

Bivali boste v izbranih 4* hotelih: Grand Hotel Portorož, Wellness Hotel Apollo, Hotel Riviera, Act-ION Hotel Neptun in Socializing Hotel Mirna. 

Eleganca in tradicija sta besedi, ki najbolje opisujeta Grand Hotel Portorož. S čim vas bo hotel navdušil? Zagotovo s svojo celovito termalno in kulinarično ponudbo, z elegantnimi in udobnimi sobami, s sodobnim kongresnim centrom, s čarobnim pogledom na Piranski zaliv, s slaščicami z okusom Mediterana ter z zasebno plažo in romantično Sončno teraso.

Edinstveno wellness doživetje vam ponuja Wellness Hotel Apollo. Uživajte v aktivnem oddihu, lokalna mediteranska zelišča pa naj poskrbijo za vašo energijo, regeneracijo in sprostitev. Bivali boste v sobah s toplimi peščenimi barvami, navduševale pa vas bodo slike zelišč. 

Hotel Riviera
 predstavlja preplet Daljnega Vzhoda in Mediterana, nahaja pa se neposredno ob glavni portoroški promenadi. Zasebnost si lahko privoščite na ekskluzivni plaži Meduza, razvajajte pa se tudi v modernih sobah.

Si želite biti aktivni na oddihu? Potem je Act-ION Hotel Neptun prava izbira. Hotel vas bo navdušil s tematsko opremljenimi nadstropji, vi si samo izberite svojo aktivnost, naj bo to supanje, joga in meditacija, kolesarjenje, tek, nordijska hoja ali pa plavanje.

Za popoln družinski oddih pa izberite Socializing Hotel Mirna, ki velja za najbolj družaben hotel. Naj se cela družina zabava z različnimi družabnimi aktivnostmi, je pa to tudi edinstvena priložnost, da spoznate veliko novih prijateljev. Prednost hotela je tudi lasten zunanji bazen ter pestra ponudba wellnessa za otroke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.