Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Krek, Lesce, Slovenija - 147 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Krek, Lesce, Slovenija - 147 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih v objemu prekrasne pokrajine, z odlično izhodiščno lokacijo v hotelu Krek. Da bodo vse poti, zanimivosti in ogledi na dosegu roke! 

Lokacija: H
otel leži pod veličastno goro Stol, tik ob izvozu št. 3 za Lesce/Bled ob avtocesti A2, Ljubljana-Jesenice novem poslovno-nakupovalnem centru (TNC) v Lescah in je idealni prostor tako za kratke počitnice, kot tudi za poslovna potovanja ali srečanja. V neposredni bližini hotela je več trgovin in bencinski servis.

Namestitev: 
Hotel je v celoti klimatiziran. Med 36 prostornimi in moderno opremljenimi sobami s skupno 102 ležišči, so eno-, dvo.- in troposteljne sobe, družinske sobe za 4 osebe in dva popolnoma opremljena apartmaja za 4 osebe. Vse sobe so opremljene z WC-jem/prho, sušilcem za lase, telefonom, sefom, brezplačnim internetnim priključkom in kabelsko televizijo. Večina sob ima tudi lasten balkon. Zahvaljujoč modernemu načinu gradnje, so sobe zelo tihe. Vse sobe so nekadilske. Hotel je dostopen za invalide. Domače živali so dobrodošle v hotelu in restavraciji! Osebje na recepcij vam svetuje pri izletih in organizaciji dopusta. 

Restavracija: Hotelska restavracija je znana po odličnih sveže pripravljenih domačih in mednarodnih jedeh, prijaznem osebju ter dobrih cenah za vsak žep.

Okolica: Hotel je obdan s čudovito pokrajino Julijskih Alp na eni, in Karavank na drugi strani ter je samo 4 km oddaljeni od srednjeveškega mestnega jedra Radovljice in prav tako 4 km od Blejskega jezera. Tudi pot kulturne dediščine (Prešernova hiša  v Vrbi) v Žirovnici in slovensko svetišče Marije Pomagaj v Brezjah se nahajata v neposredni bližini. Le 5 km dolga vožnja pa vas pripelje v središče Begunj, kjer si lahko ogledate Avsenikov muzej, se podate na hrib sv. Petra ali sprehodite do osupljivih ruševin gradu Kamen. 

Aktivnosti: 
V okolici hotela se najde cela vrsta ponudnikov za skoraj vse športne in rekreativne dejavnosti kot npr. rafting, ribolov, adrenalinski park Straža Bled, smučanje, tek na smučeh, biatlon Pokljuka, drsanje (Ledena dvorana Bled, drsališče Radovljica), jahanje, bowling, veslanje, igralništvo (Casino Tivoli Lesce), jahanje, vožnja s kočijo, tenis, golf igrišče Bled in minigolf. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.