Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Korpa Deli Rooms - Oddih v Novem Sadu, Novi Sad, Srbija - 49 EUR - 1x nočitev v luksuzni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Korpa Deli Rooms - Oddih v Novem Sadu, Novi Sad, Srbija - 49 EUR - 1x nočitev v luksuzni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Korpa Deli Rooms: pravo mesto za hedoniste in ljudi dobrega okusa. Vrata Korpa Deli Rooms so odprta od 6. maja 2019. Kot del popolnoma edinstvenega koncepta, kateremu pripadajo, Korpa Deli Market in Bistro, vam bosta bivanje v apartmajih omogočila kar čim bolj prijetno.

Kar njihovo ponudbo ločuje od ostalih, je v tem, da imate poleg luksuzno opremljenih apartmajev na voljo bistro, ki streže mednarodno kulinariko, pa tudi nekaj povsem specifičnih in edinstvenih specialitet v Novem Sadu. Že znani po kavi Antico Sapore in čajih Ronnefeldt, v njihovem bistroju boste uživali tudi v kontinentalnem zajtrku, ki vas čaka po prijetnem nočnem spanju. Če potrebujete nekaj živil ali če bi pred spanjem spili še kakšen kozarec dobrega vina, lahko v njihovem Marketu, ki se tako kot Bistro nahaja v pritličju apartmaja, kupite potrebna živila ali izberete eno od 600 etiket splošno znanih vin.

Korpa Deli Market & Bistro: V zadnjem času je Novi Sad bogat z edinstvenim krajem, kjer lahko uživate v popolnih okusih - Korpa Deli Market & Bistro, ki je nastal kot plod njihove želje, da vam približa okusne okuse hrane in pijače z vsega sveta.

Raziščite Novi Sad: Po vsem svetu poznano kot eno najlepših mest, kjer so ljudje zelo prijetni, ulice urejene, mesto polno zabave, poleg tega pa mesto, ki skriva dolgo zgodovino obstoja. Če greste mimo, se ustavite v Novem Sadu, pridite na avanturo, v Korpa Deli Rooms bodo poskrbeli, da se boste počutili kot doma.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.