Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Kruna, Bečići, Budva, Črna Gora - 180 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Kruna, Bečići, Budva, Črna Gora - 180 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ 1200 metrov od peščene plaže, dolge 2 kilometra ✔ v najtišjem delu naselja Bečići ✔ v prijetnem obalno-gorskem okolju ✔ hotel obdan z oljkami ✔ 220 sončnih dni na leto z blagim sredozemskim podnebjem ✔ zagotavlja idealne pogoje tako za družinske kot tudi za aktivne počitnice ✔ restavracija z odlično hrano in čudovitim razgledom na morje

Hotel Kruna se nahaja v Bečičih, v naselju Ivanovići.

Namestitev: Hotel ima 10 sob z 20 ležišči (2 troposteljne, 6 dvoposteljnih in 2 enoposteljni). Sobe so maksimalno udobne in sodobno opremljene in omogočajo pravo sprostitev. V četrtem nadstropju je steklena restavracija s čudovitim pogledom na morje. Restavracija ponuja storitve polpenziona, velik izbor hrane po vaši izbiri in sobno postrežbo, idealno za poslovneže in romantične duše. Vedno nasmejani in prijazni lastniki ter prijazno osebje bodo storili vse, da izpolnijo vaše želje in pričakovanja ter vam polepšajo dopust.

Sobe: Vse sobe so klimatizirane in imajo lastno kopalnico s tušem, sušilcem za lase, sefom, mini barom, telefonom, kabelsko televizijo, brezžičnim internetom ... Vse sobe imajo tudi lasten opremljen balkon.

Znamenitosti: V neposredni bližini stavbe je "Velja maslina" (Velika oljka), naravni spomenik, drevo oljke, ki je staro že preko 2000 let, in velja za enega od štirih najstarejših na svetu.

Plaža: dolga je več kot 2 km z 220 sončnimi dnevi na leto z blagim mediteranskim podnebjem in ponuja idealne pogoje tako za družinske kot tudi za aktivne počitnice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.