Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Saint Hildegard - Oddih v hotelu ob plaži, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 173 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , Zajtrk

Hotel Saint Hildegard - Oddih v hotelu ob plaži, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 173 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odločite se za dopust na odlični lokaciji hotela Saint Hildegard, ki je svoja vrata prvič odprl avgusta 2020! Nevsiljiva eleganca sodobnega dizajna je le ena od značilnosti celotne notranjosti in zunanjosti.

Sodobno opremljene sobe s tušem, klimatsko napravo, mini barom, LCD TV, brezžičnim internetom, okni in balkoni s panoramskim razgledom, visoko kakovostnim in udobnim pohištvom ter apartmaji sodobnega dizajna in s pogledom na morje ponujajo čisto razkošje, neprimerljivo udobje in izjemen dostop do zgodovinskih znamenitosti mesta Omiša. Odpeljete se lahko tudi v bližnje mesto Split, ali 50 km oddaljeno konjeniško društvo za ljubitelje rekreacijskega / terapevtskega jahanja, za bolj adrenalinsko izkušnjo pa se odločite za rafting na reki Cetinji.

Pustite se presenetiti v pravljici hotela Hildegard, ki vam bo omogočila romantičen pobeg iz vsakdana in vas popeljala v oazo miru in tišine, z vonjem morja. Okušajte pristno mediteransko kuhinjo in dalmatinske specialitete. Raznolika ponudba lokalnih vin iz Dalmacije pa bo zadovoljila tudi tiste, ki si želijo prav posebne gastronomske izkušnje. Izbirajte med ribjim, mesnim ali vegetarijanskim menijem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.