Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Aminess Maravea - Glamping šotori, Novigrad, Hrvaška - 250 EUR - 5x nočitev v glamping šotoru Safari tent XL za 6 odraslih oseb, Uporaba zunanjih bazenov

Kamp Aminess Maravea - Glamping šotori, Novigrad, Hrvaška - 250 EUR - 5x nočitev v glamping šotoru Safari tent XL za 6 odraslih oseb, Uporaba zunanjih bazenov

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Aminess Maravea**** se nahaja na atraktivni lokaciji na morju, od Novigrada je oddaljen samo 4 km.

Vsebuje prostorne parcele blizu morja ali v senci hrastovega gozda, obkrožajo ga vinogradi. Od športno-rekreacijskih aktivnosti lahko uživate v odbojki na mivki, tenisu, mini golfu, vožnji s kolesom, prav tako se lahko zabavate med uživanjem v vodnih športih. 

Tisti, ki imate raje bazene, lahko uživate v 2 bazenih s tuši, baru in restavraciji na plaži. Prav tako je na voljo plaža z zelo čistim morjem.

Do središča mesta Novigrada se lahko sprehodite, med sezono pa je na voljo tudi turistični vlakec iz kampa. Ena od največjih atrakcij za odrasle in otroke je Aquapark Istralandia - drugi najboljši vodni park v Evropi, ki je od kampa oddaljen samo 5 km. 

Safari Tent
Safati Tent vam ponuja vse, kar si lahko zaželite za popoln oddih v kampu. V šotoru so na razpolago tri spalnice, ena soba z veliko zakonsko posteljo (160cm x 210 cm), ena soba z dvema ločenima posteljama (80cm x 200cm), ena soba s pogradom (80cm x 200cm), kuhinja z umivalnikom, pomivalnim strojem, mikrovalovko, kuhalnikom za vodo, aparatom za kavo, hladilnikom, 1 kopalnica s tušem, umivalnikom in WC, bojler za toplo vodo, klima, terasa z zofo in mizico, zaščitna mreža pred insekti na vseh oknih. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.