Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VSG Resort - Jesenski oddih na Krku, Klimno, Krk, Hrvaška - 175 EUR - 3x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega jacuzzija

VSG Resort - Jesenski oddih na Krku, Klimno, Krk, Hrvaška - 175 EUR - 3x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega jacuzzija

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Okolju prijazno družinsko vodeno letovišče VSG je posebej zasnovano za kakovostni oddih v naravnem okolju in na mirni lokaciji. Doživite lepoto vseh štirih letnih časov na otoku Krku, VSG Resort je odprt skozi vse leto. 

Obdan z drevesi in sredozemskimi rastlinami je sestavljen iz 6 hiš, v vsaki pa po 2 apartmaja. Zahvaljujoč enostavni namestitvi modularnih sistemov je bila v samo enem letu zaključena gradnja celotnega letovišča z 12 apartmaji in recepcijo. Hiše so izdelali v češki tovarni Koma Modular in jih prepeljali na otok Krk, kjer so jih sestavili in dopolnili s fasadami, strehami in terasami.

Bivanje v enem od apartmajev VSG je mirno, sproščujoče in navdihujoče. Šest hiš na posestvu je sestavljeno iz dvanajstih enosobnih apartmajev. Vsak prostor ima ločen vhod, zasebno teraso in vrt, kjer so gostje lahko zunaj, uživajo v svežem zraku, tišini in se preprosto sprostijo. Apartma obsega 45 m2, terasa pa 25 m2, oddaljen je 200 m od morja, 750 m od centra, sprehajalna pot pa je oddaljena 100 m.

V resortu sta dve vrsti apartmajev: enosobni apartma (zakonska postelja in raztegljivi kavč) in enosobni apartma (zakonska postelja in dva raztegljiva fotelja). 

Oprema apartmaja: klima in ogrevanje, TV z ravnim zaslonom + satelitski programi, garderobna omara v vsaki sobi, sef, popolnoma opremljena kuhinja: hladilnik, pomivalni stroj, grelnik vode, mikrovalovna pečica, posoda, kopalnica: tuš, sušilec za lase, stranišče 2x 

VSG Resort je več kot letovišče, apartmaji gostom približajo naravo, hkrati pa zagotavljajo vse udobje. Uživajte v kombinaciji mirne lokacije, sproščujoče narave in kakovostne nastanitve!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.