Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Tarčin Forest Resort & Spa MGallery by Sofitel , Tarčin, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Zajtrk

Tarčin Forest Resort & Spa MGallery by Sofitel , Tarčin, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Zajtrk

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljamo vam Tarčin Forest Resort, ki je del luksuzne Sofitel skupine! Odkrijte Tarčin Forest Resort & Spa, vaš dom sanj.Občutite moč nadmorske višine in narave. Pozabite na stres, občutitesproščenost, razvajajte svoja čutila v kavarni z domačimi koktajli, narejenimiiz sezonskega sadja, izberite dan pustolovščine, potopljen v naravo... In ne pozabite, Tarčin Forest Resort se nahaja v neposredni bližini Sarajeva (38 km stran) in prečudovite Bjelašnice (43 km stran)!

https://www.youtube.com/watch?v=39HNUi7HGEY 
Prijetne in prostorne sobe so z velikimi okni in balkonipovezane z naravo, okrašene so z naravnim lesom, volno in dotiki tradicionalnihvzorcev. Vsaka soba ima brezplačno povezavo Wi-Fi in okolju prijazno udobje.


Restavracija ima spektakularen panoramski pogled na gore inponuja svežo, lokalno izvirno in zdravo hrano z orientalskimi in evropskimijedmi, vključno s tradicionalno bosansko kuhinjo in izbor vegetarijanskihspecialitet.


Sprostite se in se razvajate v wellness centru. Razkošenprostor, namenjen celoviti negi gostov, s prostori za tretmaje, savnami,turškimi kopeli, fitnessom in bazenom z izvrstno vodo, ponuja pogled na vrhovegora.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.