Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Radin - Oddih v Radencih, Radenci, Slovenija - 208 EUR - 2x nočitev v Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Radin - Oddih v Radencih, Radenci, Slovenija - 208 EUR - 2x nočitev v Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ Zdraviliški hotel ✔ notranji in zunanji termalni bazeni ✔ svet savn ✔ zdravi kulinarični programi ✔ zdravstveni center

Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno klimo, naj vas obdajo osvežilni mehurčki zdravja! Pitne kure z naravno mineralno vodo so simbol Hotela Radin, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program.

Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami! 

V bazenih za knajpanje preverite, kako dobro dene izmenično kopanje v topli in hladni vodi. Zagotovo boste to navado odnesli s sabo domov! Preprosto morate preizkusiti tudi slovito mineralno kopel, ki blagodejno vpliva na srčno-žilne bolezni. Za kopanje v mineralni kopeli obiščite wellness center. V bazenih namreč ni mineralna, temveč termalna voda!

V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

Med počitnicami je bazenski živžav največji. Najmlajše čakata dva otroška bazena, nekoliko globlji mladinski bazen in otroška animacija v bazenih in ob njih!

Economy soba: Udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (16,5 m2) je kopalnica s kadjo ali tušem in WC-jem ter pisalna miza.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.