Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apart & Spa Zoned - Romantičen oddih, Kopaonik, Srbija - 133 EUR - 2x nočitev v LUX studiu za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Apart & Spa Zoned - Romantičen oddih, Kopaonik, Srbija - 133 EUR - 2x nočitev v LUX studiu za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ Območje miru, udobja in vrhunske storitve ✔ edinstvena mešanica razkošja in narave ✔ trenutki za vrnitev k lastnim čutom ✔ odlična zabava!

Apart & Spa Zoned je edinstvena arhitekturna zgradba, ki sledi duhu ohranjenih naravnih lepot Kopaonika. Medtem ko se počutite povezani z naravo, boste uživali v vseh prednostih udobne namestitve in vrhunske storitve hotelskega osebja. Pristnost izkušenj vsake nastanitvene enote zagotavlja, da se boste vedno počutili lepo, a nikoli na enak način.

Luksuzno opremljen wellness & spa center v pritličju je zatočišče, kjer boste po dinamičnem dnevu, preživetem na gori, vedno našli pot do popolnega psihofizičnega ravnovesja in odkrili pravi pomen besede "sprostitev". Naj vaši čuti izbirajo, ali ste za jacuzzi, savno ali parno kopel ... vse je tam za vas in za vas.

Na počitnicah si vzamete odmor od vsakdana, ni pa vam treba odmikati od dobrih življenjskih navad. Zoned fitness, opremljen z osnovno opremo za idealen odmerek kardio treninga med počitnicami ali poslovnim potovanjem, vam je na voljo ves dan.

Poleg drugih zmogljivosti, lahko v nastanitvi rezervirate različne vrste masaž. Uživajte, se sprostite in počutite bolje v usposobljenih rokah terapevta.

Studio Lux je popolno okolje med apartmajem in ateljejem, ki zagotavlja dodaten prostor, hkrati pa tudi udobje v harmoniji z gorskim okoljem in poudarjeno s posebnimi detajli in posebno razsvetljavo. Z Lux studiem imate pogled na naravne lepote Kopaonika.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.