Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Boutique Hotel Arta - Doživite Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 42,50 EUR - 1x nočitev v Elegant sobi za 2 osebi, Zajtrk

Boutique Hotel Arta - Doživite Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 42,50 EUR - 1x nočitev v Elegant sobi za 2 osebi, Zajtrk

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če pričakujete več kot tradicionalne in standardne sobe hotelske namestitve, če iščete hotel, ki vas bo presenetil in hkrati prepoznal vašo individualnost, potem izberite Boutique hotel Arta.

Boutique Hotel Arta ponuja popolnoma novo doživetje, enkraten občutek pristnega vzdušja Novega Sada, prežet z umetninami, ki jih hrani hotel.

Novi Sad je težko na kratko opisati, saj sta vsestranskost in raznolikost njegova glavna atributa. Enako lahko rečemo za Boutique Hotel Arta. Poleg tipične gostoljubnosti imata hotel in mesto še eno skupno točko – majhno mesto ali majhen hotel z ogromno dušo, kjer gostje vedno pomenijo največ.

Novi Sad je prestolnica pokrajine Vojvodina in drugo največje mesto v Srbiji. Mesto je polno zelenih površin ter znamenitosti. Od številnih turističnihznamenitosti vam priporočamo reko Donavo in znano sprehajališče »Beogradski kej«ter številne plaže ob reki, od katerih je najlepša in najbolj urejena »Štrand«.Mesto, ki ga turisti prvo obiščejo je Petrovaradinska trdnjava, zgrajena v 17. In18. Stoletju in predstavlja zgodovinski spomenik. Tam se nahajajo tudi Muzejmesta Novi Sad, Akademija umetnosti, observatorij in arhiv mesta, prav tako pase tukaj vsak julij tradicionalno odvija glasbeni festival EXIT, ki velja zanajboljši festival v Evropi. Po obisku trdnjave se sprehodite do mestnega središče,priporočamo sprehod skozi Dunavski park. V bližini mesta se nahaj 17 znanihsamostanov na Fruški gori, ki so bili grajeni med 15. In 18. stoletjem. Obiskvam bom ostal v spominu še dolgo časa, ne samo zaradi kulturne vrednosti,temveč tudi zaradi naravnih lepot, ki jih ponuja Fruška gora.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.