Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Večno mesto Rim in Vatikan, Rim, Italija - 148 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev v dvoposteljni sobi v 3* hotelu (okolica Rima) za 1 osebo

Večno mesto Rim in Vatikan, Rim, Italija - 148 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev v dvoposteljni sobi v 3* hotelu (okolica Rima) za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijte Rim, večno mesto!

1. DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa vvečernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu. 

2. DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprej obiskaliznamenito papeško državo Vatikan. Ogledali si bomo zunanjost cerkev sv. Petrain Michelangelovo Pieta in v kolikor bo mogoče tudi notranjost. Po želji sebomo povzpeli na kupolo cerkve, od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtoviter na panoramo Rima. Po želji, za doplačilo in glede na možnost ogledVatikanskih muzejev in Sikstinske kapele. Popoldan bomo nadaljevali z ogledikulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: trg Navona z vodnjakom Štirihrek, Panteon, vodnjak Trevi, kamor vržete kovanec, Španske stopnice,...Zvečervožnja do hotela v okolici, večerja in nočitev. 

3. DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrkusi bomo ogledali  baziliko Sv. Pavlaizven obzidja z medaljoni papežev, mogočni Kolosej, razgledni grič Kapitol, odkoder je najlepši možen pogled na  ForumRomanum. Nekaj prostega časa bomo imeli za kavo ali prigrizek, nato pa bo vzgodnjih popoldanskih urah sledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. VSlovenijo bomo prispeli v nočnih urah.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.