Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Fortuna Restaurant & Hotel - Oddih v Dalmaciji, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 251 EUR - 5x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Fortuna Restaurant & Hotel - Oddih v Dalmaciji, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 251 EUR - 5x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Fortuna Restaurant & Hotel se nahaja na vhodu v Zadar (8 kilometrov od središča mesta), v bližini letališča Zadar in narodnih parkov ter naravnih parkov, ki so dodaten razlog za kvalitetne in nepozabne počitnice v Dalmaciji. Bližina mesta, ohranjeno naravno okolje, mir in tišina, okusna dalmatinska hrana in prijazno osebje ter ugoden odnos med kakovostjo in ceno so hotelske prednosti pred drugimi tovrstnimi objekti v Zadru.

Fortuna Restaurant & Hotel ima 12 sodobno zasnovanih in opremljenih enoposteljnih in dvoposteljnih sob s kopalnico (tuš/kad, WC), klimatsko napravo, telefonom, TV / SAT, mini barom, sefom, sušilcem za lase, WI-FI.

Gostinske storitve so na voljo v zaprti, klimatizirani restavraciji (170 sedežev) in zunanji terasi (50 sedežev). V tem segmentu ponudbe ponujajo storitev klasičnega zajtrka/penziona, pa tudi ribje in mesne specialitete, vegetarijanske jedi, pripravljene na osnovi avtohtone lokalne ali tradicionalne mediteranske kuhinje.

Z namenom aktivnih počitnic v naravi Fortuna Restaurant & Hotel svojim gostom ponuja izposojo koles, mopedov in skuterjev ter različne druge dejavnosti animacijske in zabavne narave.

Mesto Zadar zaradi bogatega zaklada zgodovinskega in kulturnega gradiva velja za "muzej na prostem". Poleg zgodovinskega in kulturnega pomena, Zadar obiluje z naravnimi in privlačnimi promenadami ob morju, peščenimi in prodnatimi plažami, najbližja in najbolj znana plaža pa je 7 km oddaljena plaža Kolovare.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.