Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Royal Inn Hotel - Oddih v središču Beograda, Beograd, Srbija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Royal Inn Hotel - Oddih v središču Beograda, Beograd, Srbija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Royal Inn je bil zgrajen leta 1883 in je prvi hotel v Beogradu. Nahaja se v ulici Kralja Petra, eni najstarejših in najlepših ulic v Beogradu, ki je pod zaščito države in je edina ulica v Evropi, ki združuje barok, akademizem, secesijo, art deco, modernizem in orientalski slog.

Hotel Royal Inn se nahaja v osrčju starega dela Beograda, v bližini glavne ulice za pešce in nakupovalne ulice Knez Mihailova, Trga republike, trdnjave Kalemegdan, ki je kulturno-zgodovinski kompleks nad sotočjem Save in Donave. Hotel Royal Inn je bil leta 2017 popolnoma prenovljen in posodobljen in ponosno izpostavlja 4 zvezdice ter odlično kakovost vsakega segmenta storitev.

Ima kapaciteto 97 sob, opremljenih tako, da ustrezajo vsem potrebam sodobnega človeka in zagotavljajo popolno udobje. Vse sobe vključujejo mini bar, LCD-televizijo z brezplačno kabelsko televizijo in brezplačen brezžični internet. Hotel Royal Inn sestavljajo prijazno in strokovno osebje ter najvišja raven storitev, ki vam bo omogočila prijetno bivanje.

Standardna dvoposteljna soba je velika 20 m2. Šest sob je zasnovanih na zakonskih posteljah, v ostalih 68 sob pa se lahko na zahtevo loči postelje. Postelje so velike in zelo udobne. Sobe so narejene po svetovnih standardih in so opremljene z LCD TV, brezplačnim brezžičnim internetom, klimatsko napravo in mini barom s čokolado, mineralno vodo, alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami. Kopalnica vključuje prho, sušilec za lase in brezplačen toaletni pribor.

Ne glede na to, ali ste v Beogradu zaradi dela ali užitka, boste korak bližje vsem mestnim dogodkom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.