Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Skywalk Poljud - Adrenalinska avantura v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 33 EUR - Skywalk Poljud tura (sprehod po podkonstrukciji strehe, strehi zahodne tribune in let nad nogometnim igriščem) za 1 osebo, Varnostna oprema...

Skywalk Poljud - Adrenalinska avantura v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 33 EUR - Skywalk Poljud tura (sprehod po podkonstrukciji strehe, strehi zahodne tribune in let nad nogometnim igriščem) za 1 osebo, Varnostna oprema...

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nepozabna avantura - prvič na voljo javnosti!
https://www.youtube.com/watch?v=89z1JVTAG7w

Dobrodošli na Skywalk Poljud - prvi in edini adrenalinski turi na Hrvaškem, ki jo lahko doživite na strehi stadiona! Spoznajte Split z drugega zornega kota in v 90 minutah preverite kombinacijo strasti do adrenalina in inženirskih dosežkov na stadionu Poljud ter zgodovino urbanega razvoja mesta.

Skywalk Poljud je urbana pustolovščina, ki se ne odvija na tribunah ali na nogometnem igrišču, ampak izključno na notranji in zunanji strani strehe tega mitskega stadiona, v finalu katere vas čaka 70-metrski "rope swing" - let nad nogometnim igriščem.

Skywalk Poljud je edinstven iz še enega razloga - popolno doživetje je mogoče tudi v dežju, ne da bi se zmočili.

Adrenalin je bil doslej izključno na tribunah Poljuda - zdaj je pa dobesedno na višji ravni!
Izstopite iz svoje cone udobja in se pripravite na povsem novo izkušnjo z vrhunsko zabavo! Vodniki vam bodo pomagali, da premaknete svoje meje, medtem ko se popolnoma varno sprehodite visoko nad tlemi in na zunanji strani strehe (via ferrata) ali pri pripravi na "rope swing". Nekateri na Skywalku Poljud so se ob podpori prijateljev in družinskih članov znebili strahu pred višino, okrepili svoje odnose tako, da so delili to intenzivno izkušnjo, predvsem pa so se imeli lepo - zakaj ne bi tudi vi?

Ko se boste sprehodili visoko nad kultno trato in z drugačne perspektive pogledali Split, boste izvedeli zanimive zgodbe o gradnji stadiona Poljud - zakaj je bil nekoč najpomembnejša stadionska arhitektura na svetu, kje se nahaja njegova replika ter številne zanimive podrobnosti o urbanem razvoju in arhitekturi tega dela mesta.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.