Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Livada Prestige - Oddih v Moravskih Toplicah, Moravske Toplice, Slovenija - 304 EUR - 2x nočitev v Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi , Zajtrk

Hotel Livada Prestige - Oddih v Moravskih Toplicah, Moravske Toplice, Slovenija - 304 EUR - 2x nočitev v Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi , Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj vas pričakuje v tem luksuznem in vrhunskem SPA hotelu? ✔ekskluzivnihotelski termalni bazeni ✔Spa & Wellness ✔lokalnakulinarika ✔golf igrišče ob hotelu ✔Termalnipark ✔Medico-wellness in Zdravstveni center ✔mirin popolno doživetje sprostitve ✔Thai center, topli hodnik, ki povezuje hotel doTermalnega parka!

Splošne informacije o Hotelu LivadaPrestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču terTermalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni,restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost sopa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.

Economy soba: Elegantna in udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 150 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (25 ali 29 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter sofa.

Bazeni in wellness: Hotel LivadaPrestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalnibazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen stobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško,caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp termasažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai centerLivada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahajaznotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli inrazlične kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve zarehabilitacijo).

Storitve v Resortu Terme 3000: Uživajtev enem največjih vodnih parkov v Sloveniji, na igriščih za tenis, odbojko alinogomet, izposodite si kolesa in druge športne rekvizite ali pa se podajte nakakšen organiziran izlet v okolico. Dejavnosti je več kot dovolj, kajne?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.