Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lafodia Sea Resort - Oddih s prevozom na otok Lopud, Lopud, Dalmacija, Hrvaška - 684 EUR - 4x nočitev v Classic sobi s pogledom na morje za 2 osebi, Polpenzion

Lafodia Sea Resort - Oddih s prevozom na otok Lopud, Lopud, Dalmacija, Hrvaška - 684 EUR - 4x nočitev v Classic sobi s pogledom na morje za 2 osebi, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite svojo Lafodia izkušnjo! Lafodia Sea Resort se nahaja na morski obali otoka Lopud, dragulja Elafitskih otokov, ki se razteza severozahodno od starega mestnega jedra Dubrovnika.

Je edinstven hotel s štirimi zvezdicami na hrvaški obali, vklesan v skalo, obdan s kristalno čistim Jadranskim morjem in sredozemskim rastlinjem. Zaradi izjemnega naravnega okolja in zavidljive lege predstavlja idealno oazo miru za vse, ki iščejo zasebnost in oddih od vsakodnevnega vrveža. 

Mirno in sproščujoče vzdušje otoka, kjer ni dovoljen promet, odlično dopolnjujejo brezhibne storitve in hotelska ponudba. Uživajte v številnih restavracijah in barih, sprostite se na zasebni plaži ali v razkošnem Spa centru, vse z nepozabnim pogledom na Jadran in Elafitske otoke. Resort ponuja široko paleto storitev za tiste, ki želijo ostati aktivni med počitnicami - telovadnica, športna igrišča, široka paleta izletov in možnost organizacije prevoza v turistični agenciji.

Eleganca in sodoben dizajn krasijo vsako od 182 bogato opremljenih sob in apartmajev. Pomirjujoča kombinacija naravnih materialov in nevtralnih odtenkov, z vrhunsko izdelavo in sodobno tehnologijo se odraža v vsaki podrobnosti. Edinstven pogled na morje z zasebnega balkona ali terase bo zagotovo prispeval k prijetnemu vzdušju in zagotovil udobno in sproščujoče bivanje.

Waterhill Spa, ki se nahaja na vrhu letovišča Lafodia Sea Resorta, promovira pristen koncept življenja v harmoniji z naravo, tako da združuje elemente vode, zemlje in neba. Vsak od teh elementov vam omogoča, da se povežete z edinstvenostjo okolja, hkrati pa prebudite fizično moč, dobro počutje in lepoto.

Vizualno doživetje sproščujočih zelenih in nevtralnih odtenkov, ki kažejo na globoko fizično in duševno regeneracijo, vas spremlja na več kot 800 m2 wellness centra. Tretmaje in programe vodi strokovna skupina wellness terapevtov, katerih namen je obnoviti ravnovesje vaših čutov in splošnega počutja. Na tretmajih uporabljajo vrhunske naravne izdelke nagrajene hrvaške blagovne znamke Esensa Mediterana v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.