Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Remisens Premium Casa Rosa Annex - Poletni oddih, Portorož, Slovenija - 468 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi, Zajtrk

Remisens Premium Casa Rosa Annex - Poletni oddih, Portorož, Slovenija - 468 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ 4* depandansa v Portorožu, v bližini plaže in obalnega sprehajališča, obdana z bujnim zelenjem ✔ popolnoma prenovljene vse namestitvene enote in avla v letu 2016 ✔ vse sobe imajo lastni balkon

4* Remisens Premium Casa Rosa (ex. Roža) je depandansa Remisens Premium Hotela Metropol, s katerim si deli vsebine in storitve. Remisens Premium Casa Rosa se nahaja v bližini plaže in je od centra mesta oddaljena le nekaj minut hoje. Obdaja jo bujno zelenje, medtem ko s svojo lego na vzpetini Sv. Lovrenca ponuja nepozabno lep pogled na Portorož in Marino Portorož.

Remisens Premium Casa Rosa je idealna izbira za družine, ki iščejo aktivne in zabavne počitnice na osončenih plažah Portoroškega zaliva. Medtem ko bodo najmlajši uživali v otroškem kotičku depandanse, lahko odrasli poskusijo srečo v Grand Casinu Portorož, ki je v neposredni bližini.

Remisens Premium Casa Rosa je v letu 2016 postala eden izmed nosilcev blagovne znamke Remisens Premium na podlagi naložb, usmerjenih v preureditev sob, hotelske avle ter širjenje in izboljšanje kakovosti celotnih storitev. 

Dvoposteljna soba Comfort vam bo zagotovila vrhunsko udobje. Balkon s pogledom na modrino morja predstavlja popoln kraj za trenutke sprostitve. Soba s zakonsko posteljo King size ponuja komfort bivanja za dve osebi. Kopalnica je opremljena z banjo ali tušem. Svoje dragocenosti lahko pustite v sefu, osvežitev pa poiščete v mini baru. Soba vam ponuja popolno zasebnost in udobje.

Rezervirajte nastanitev v depandansi Remisens Premium Casa Rosa in se sprostite ob bogatih zabavnih in športnih vsebinah za celo družino.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.