Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Arancini Residence - Wellness oddih, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 287 EUR - 2x nočitev v Studio apartmaju z balkonom za 2 osebi, Bogati samopostrežni zajtrk

Arancini Residence - Wellness oddih, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 287 EUR - 2x nočitev v Studio apartmaju z balkonom za 2 osebi, Bogati samopostrežni zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si oranžno. Predstavljajte si sladko. Predstavljajte si nepozabno. Sveže in energično. Naslednji dopust bo kot pomaranča! Dobrodošli v novem domu pomaranč, kjer vas bo njihov sončen, energičen in svež okus sprejel v vseh kotičkih nastanitve.

Arancini Residence je na novo zgrajen aparthotel v Vodicah, ki je kot kombinacija udobnih apartmajskih nastanitev in hotelskih storitev odlična kombinacija za idealne družinske počitnice.

Vodice so znana poletna destinacija, kjer bo vsak gost našel nekaj zase. Zaradi izvrstnih restavracij in čudovitih plaž ter čistega morja, jo izberejo družine z otroki in pari, ki iščejo počitnice stran od mestnega vrveža, pa vendar blizu vseh večjih mest na srednjem Jadranu in njihovih kulturnih znamenitosti.

Objekt se nahaja le 400 m od morja in znanih plaž, ki se raztezajo po celotnem območju.

Odlična lokacija vam bo omogočila raziskovanje vseh znamenitosti z enostavnim sprehodom po sredozemskih tlakovanih ulicah do središča tega slikovitega obalnega mesta.

Udobni in moderni apartmaji so zasnovani tako, da ustrezajo vsem zahtevam gostov med bivanjem, s poudarkom na udobju in zasebnosti. Odlikuje jih elegantno pohištvo, svetle barve, obilo dnevne svetlobe in prostoren balkon s pogledom na mesto ali morje. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo majhno kuhinjo s hladilnikom, grelnikom za vodo in osnovnimi pripomočki za kuhanje, jedilnico, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sef in telefon. Udobna kopalnica s prho nudi tudi brezplačen toaletni pribor, brisače in sušilec za lase. Gostom so med bivanjem na voljo kopalni plašči in posteljnina, brezplačno zasebno parkirišče in WI-FI.

Poleg nastanitve v novo zgrajenih apartmajih, Arancini Residence svojim gostom ponuja tudi zunanji bazen, teraso z ležalniki in senčniki, fitness in wellness s finsko savno in območjem za sprostitev. V restavraciji z očarljivo teraso v pritličju strežejo bogat samopostrežni zajtrk s toplimi in hladnimi jedmi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.