Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ilirija Resort - Hotel Adriatic - Poletje v Biogradu, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 789 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion za 2 osebi

Ilirija Resort - Hotel Adriatic - Poletje v Biogradu, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 789 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Biograd ima idealno lokacijo centra riviere jadranske obale in dalmatinskega navtičnega raja. Če obstaja mesto na jadranski obali, ki ga je vredno obiskati in raziskati zaradi njegove lepote, idealnega položaja, skladnosti, prisrčnih ljudi in bližine najvažnejših hrvaških nacionalnih parkov, kot tudi zaščitenih naravnih področij, potem je to vsekakor Biograd na Moru. 
 

Nahaja se v Pašmanskem zalivu, 25 km od Zadra, z lepimi plažami, borovimi gozdički in sončnimi zalivi. To zaradi česar Biograd na Moru izstopa kot turistična destinacija je njegovo naravno okolje, bližina nacionalnega parka Kornati, Nacionalnega parka Krka in Naravnega parka Vransko jezero – ornitološkega rezervata, bogatega športno-ribiškega področja, ki je še posebej zanimivo za kanuiste in opazovalce ptic. 
 

V tem okolju se nahaja znani Ilirija Resort. Hotel Adriatic se nahaja na sami plaži, le 50 metrov od centra mesta. V hotelu je na razpolago 100 sob v petih nadstropjih, dvigalo, kongresni center, bazen, otroško igrišče, več restavracij in barov, Wi-Fi in parkirišče.
 Hotel Kornati se nahaja na rivieri, direktno ob morju in 50 metrov od plaže. V 4 nadstropjih najdete 102 sob, 4 suite, 2 dvigali, dvorano za sestanke, restavracijo, bar, Wi-Fi in parkirišče.
 

V neposredni bližini hotelov, v centru Ilirija Resorta se nahaja plaža h kateri lahko pristopite iz hotelov Kornati, Ilirija in Adriatic. Salvia SPA Medical Wellness se nahaja v najvišjem nadstropju hotela Ilirija in nudi različne lepotne tretmaje in spa s proizvodi iz lokalnih mediteranskih zelišč svetovno uveljavljene znamke PEVONIA. V sklopu Ilirija Resorta se ponuja kopica možnosti, kako preživeti svoj oddih na aktiven način. Od teniških igrišč, vodnih športov do adrenalinskih pustolovščin – vse možnosti so odprte. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.