Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Zagreb Crikvenica - Poletje tik ob morju, Crikvenica, Hrvaška - 549 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi , Zajtrk

Hotel Zagreb Crikvenica - Poletje tik ob morju, Crikvenica, Hrvaška - 549 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi , Zajtrk

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prijeten in majhen hotel v slogu 70-ih, ki se nahaja tik ob središču Crikvenice!

Hotel se nahaja na sprehajališču v Crikvenici, v bližini so številne majhne trgovine, kavarne in restavracije ter plaža nasproti hotela. Bivanje v hotelu Zagreb gostom ponuja najboljše iz obeh svetov: enostaven dostop do morja in sonca, pa tudi bližino nočnega življenja v središču mesta.

Standardna dvoposteljna soba s pogledom na morje in balkonom ima lastno kopalnico. Soba, velikosti 18 m2, je primerna za do 2 osebi.

Hotelska ponudba in storitve: Hotel ima 4 nadstropje, 40 sob in dvigalo. Na voljo je tudi TV salon s 30 sedeži. Možno je bivanje hišnih ljubljenčkov (proti doplačilu). Parkiranje je možno z doplačilom (število mest je omejeno, predhodne rezervacije niso mogoče).

V bližini hotela
Pred hotelom se nahaja prodnata plaža "Balustrada", le 50 m od hotela se pa nahaja glavna mestna plaža (peščena). Plaža ima številne rekreacijske in športne objekte, otroška igrišča, kavarne in trgovine. Na plaži je možno najeti ležalnike, senčnike, pedaline in drugo opremo.
Ne spreglejte Kavarne Inter s prostorno teraso, kjer lahko poskusite frankopansko torto, sladico po edinstvenem receptu, starejšem od 333 let, ki ga hranijo samo v tej kavarni. Nedaleč od hotela se nahajajo mestna galerija, mestni muzej, kjer lahko spoznate zgodovinsko dediščino mesta Crikvenica in širše okolice, ter akvarij, ki vas bo zagotovo navdušil. Na promenadi, ki vodi od hotela Zagreb do središča Crikvenice, se nahajajo številne trgovine, trgovine s spominki, restavracije, bari in slaščičarne. Iz mestnega pristanišča vsak dan lahko rezervirate turistični čoln, ki vas bo popeljal na izlet do bližnjih otokov, Krk in Rab.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.