Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rogaška Slatina Hotels: Oddih v Grand Hotelu Sava Superior , Rogaška Slatina, Slovenija - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Polpenzion

Rogaška Slatina Hotels: Oddih v Grand Hotelu Sava Superior , Rogaška Slatina, Slovenija - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi , Polpenzion

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnem okolju! S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. Prepustite se čudovitemu razvajanju, ki vas pričakuje v Grand Hotel Sava!
https://www.youtube.com/watch?v=850Hpg9eR9o

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi  dobrotami naših hotelskih slaščičarskih mojstrov.. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Hotelski bazeni in savne
Hotelski bazen Lotus ima temperaturo od 31°C do 36°C izoterma, je termomineralna voda in kot naravna danost Rogaške Slatine je že stoletja priznana z minerali bogata pitna voda (Tempel, Styria, Donat), ki ima posebno mesto pri zdravljenju prebavnega trakta. Pred desetletjem se je temu daru narave pridružila še nova zdraviliško-rekreacijska možnost - arteški izvir termomineralne vode. Nahajališče je globoko 1700 m. Voda, ki izvira, je hipertermalna s 5800 mg/l raztopljenih mineralnih sestavin in 59°C na izviru, z močjo 11 l/s. Notranji hotelski bazen Lotus se razprostira na 150 m2 in je brezplačen za hotelske goste. Nudi bazen z edinstveno rogaško termomineralno vodo 32 °C, 2 whirpoola 36 °C, zunanjo sončno teraso in savne Lotus. Z doplačilom je na voljo tudi vstop v moderni ROI SPA center - svet savn, ki vključuje ohlajevalni zunanji bazen za po savnanju in teraso za sončenje.

Opremljenost Superior sob: 21m2 - 21m2 - kopalnica (s tušem), WC, LCD TV, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč in brisača, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter možnost sob s povezanimi vrati (enoposteljna + dvoposteljna). 
Opremljenost Lux sob: 25 m2, prostornejše sobe z zagotovljenim pogledom na park, možnost dodatnega ležišča.

 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.