Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Cosmopolit - Oddih v Sarajevu z masažo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 81 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Cosmopolit - Oddih v Sarajevu z masažo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 81 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Sprehodite se po znameniti Baščaršiji in doživite utrip tega priljubljenega mesta, bivanje pa si privoščite v prijetnem Hotelu Cosmopolit!

Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava.

Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in si zaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidže in se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 

Hotel Cosmopolit se nahaja 1 km od slikovite Baščaršije s številnimi tradicionalnimi trgovinami in restavracijami. Ponuja klimatizirano nastanitev, brezplačen brezžični internet in brezplačno parkiranje. Sobe imajo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sef, mini bar ter zasebno kopalnico s prho in sušilcem za lase. Hotel ima samopostrežno restavracijo in skupni salon. Nahaja se 200 m od reke Miljacke, kjer lahko uživate v sproščujočem sprehodu. Izvir reke Bosne, ki nudi priložnosti za ogled naravnih znamenitosti in vožnjo s kočijo, je 14 km stran. Sarajevsko letališče je oddaljeno 10 km. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.