Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Monogram Vlašić - Oddih na Vlašiću , Vlašić, Bosna in Hercegovina - 31 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 50% popust na koriščenje wellness storitev

Hotel Monogram Vlašić - Oddih na Vlašiću , Vlašić, Bosna in Hercegovina - 31 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 50% popust na koriščenje wellness storitev

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doborošli v Hotelu Monogram, na Vlašiću! Hotel zaradi svoje lege in nadmorske višine idealna destinacija za ljubitelje narave v zimskem ali poletnem času.

Hotel Monogram ima 29 nastanitvenih enot. Večina sob ima pogled na naravo in smučišča, vse sobe pa so prilagojene visokim standardom hotelske industrije, so udobne in nudijo priložnost za izjemne počitnice. Prostornost, udobje in zračnost sob vam bodo omogočile izredno sproščanje med dopustom, po težkem poslovnem ali turističnem dnevu. Vsaka soba ima TVC, satelitska TV, Wi-Fi, telefon, sušilnik za lase. Na prvem mestu so urejenost in higiena prostorov.

Recepcija hotela Monogram je na voljo 24 ur na dan. V hotelski kuhinji pripravljajo mednarodne in lokalne specialitete. Gostom sta na voljo dve restavraciji. Restavracija Express ponuja raznoliko lokalno kulinariko. V restavraciji a la carte hotela Monogram lahko v prijetnem ambientu uživate v specialitetah lokalne in mednarodne kuhinje.

Monogram ponuja neposreden dostop do smučišča. Ne glede na to, ali si smuči izposodite na hotelskem smučišču ali uporabljate lastne, jih lahko pustite v hotelu na varnem. Hotel je idealen kraj za organizacijo različnih vrst prireditev, od porok, družinskih vikend počitnic do kongresov, seminarjev in prireditev tam. Daleč od mestnega vrveža, naj bo Monogram vaša izbira za družinska ali poslovna srečanja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.