Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

4 Seasons Vlašić Lux Apartmani - Oddih na Vlašiću, Babanovac, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 176 EUR - 4x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

4 Seasons Vlašić Lux Apartmani - Oddih na Vlašiću, Babanovac, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 176 EUR - 4x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji 4 Seasons Vlasic Lux - Kraj, kjer se začnejo vaše sanjske počitnice. Prostor za uživanje v vseh štirih sezonah. Namestitev, kamor se gostje z veseljem vračajo.

Apartmaji 4 Seasons Vlašić Lux imajo dva enaka apartmaja drug ob drugem in jih je po potrebi in po želji gostov (še posebej, če gre za večjo skupino ali več družin) mogoče združiti v en skupni prostor velikosti 80m2 s kapaciteto do 8 odraslih.

Lokacija: Najatraktivnejši del Vlašiča s številnimi sprehajališči, na idealnih 1350 metrih nadmorske višine. V krogu 150 m so priljubljene restavracijeVlašića in restavracije "Eko Fis" in "Čarolija", adrenalinski parki za otroke in odrasle, majhen živalski vrt, športna igrišča (tenis, košarka, mali nogomet, odbojka, rokomet ...), otroški park, sankališča, trgovine, pa tudi notranje zabavne dejavnosti: biljard, namizni tenis, pikado, notranji bazen in fitness. 

Namestitev: Vsak posamezen apartma (velikosti 40m2) je primeren za 4 odrasle osebe in je sestavljen iz dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo, ene ločene spalnice, kopalnice s tušem in balkona v smeri proti jugu. V spalnici je zakonska postelja (za 2 osebi), v dnevni sobi pa je kavč, ki se lahko raztegne v posteljo za še dve osebi. Gostje v apartmaju imajo brezplačen brezžični internet in satelitsko televizijo z več kot 150 nacionalnimi in mednarodnimi TV kanali. Apartma ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, grelnikom za vodo, hladilnikom (z zamrzovalnikom), opekačem kruha in vsem ostalim potrebnim kuhinjskim priborom. Apartma je opremljen z vsemi drugimi potrebščinami, kot so čista posteljnina, brisače, čistila. Stanovanje je ogrevano z elektriko. Gostom apartmaja je na voljo brezplačno parkirišče, ki se nahaja pred stavbo.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.